select
ATTENDANT CONTROL OpenBus™ (ACO)

ATTENDANT CONTROL OpenBus™ (ACO)

ACO (Attendant Control OpenBus™) on edullinen ja pienikokoinen ohjain, joka sisältää 15 painiketta käytettäväksi käsiohjaukseen tai lukitsemiseen. Lukitustoiminnon käytöstä ilmoitetaan keltaisilla LED-merkkivaloilla.

ACO-ohjain on yhteensopiva OpenBus-liittymällä toimivien ohjausyksiköiden kanssa (ts. ohjausyksiköiden CB6SCB16 ja CB20 kanssa). ACO on tarkoitettu käytettäväksi sairaalasängyissä ja hoitosängyissä (OpenBus-sängyt), kun hoitohenkilökunnan on pystyttävä tarkoin seuraamaan potilaan asentoa.

ACO-ohjaimen avulla hoitohenkilöstö voi valvoa sängyn asentoa tarjoamalla samalla potilaalle rajoitetut säätömahdollisuudet. Tämän korkealuokkaisen ja hyvät säätömahdollisuudet omaavan ohjaimen käyttö on ratkaisevaa esimerkiksi silloin, kun selkärankavammat ja muut vastaavat vammat edellyttävät tarkkaa selän aseman valvontaa.

ACO on ergonominen ja helppo asentaa myös kaikkein uudenaikaisimpiin sänkyihin. ACO-ohjaimessa on joustava "koukku", jonka avulla se asennetaan hoitohenkilöstön valitsemaan paikkaan potilaan ulottumattomiin (esimerkiksi sängyn jalkopäähän). Sen avulla voidaan estää asiaankuulumattomat ja jopa potilaalle vaaralliset käsiohjaimen toiminnot.

attendant control openbus (ACO)  

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

 

LINEAR ACTUATORS AND ELECTRONICS
user manual 

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you many years of problem-free operation.

 

LINAK IPX6 Washable DURA™ FLYER

Washability is part of modern healthcare. LINAK IPX6 Washable DURA™ for adjustable Hospital & Care equipment – the next level of clean.

Online Magazine | PDF

Samankaltaisia tuotteita

Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?