select
 
LC3-Nostopilari

LC3-Nostopilari

LC3 on 3-osainen nostopilari, joka on saatavana 4000 N, 5000 N ja 6 000 N:n versioina ja se asettaa uuden standardin huippuluokan lääketieteellisten sovellusten nostopilareille. 

LC3:ssa on ”parannettu taivutuksenkesto”, joka vastaa markkinan vaatimuksiin voimakkaasta ja vakaasta nostopilarista. Se on suunniteltu käytettäväksi pystyasennossa ja sitä voidaan käyttää sovelluksen nostamiseen tai vetämiseen. 

Se on saatavana kahtena eri vaihtoehtona – normaalina ja enemmän sivuttaisvääntöä kestävä versiona. Näiden ansiosta integrointi terveydenhuollon sovelluksiin on helppoa. LC3 on hyvin hiljainen jopa huomattavilla kuormilla. Nopeus ja kehittyneet muistipaikat takaavat nopean ja helpon asemoinnin jokaisessa sovelluksessa.

Optiona saatava nostopilarin läpi kulkeva kaapelointi on osa selkeää muotoilua, mikä myös tekee pilarin puhdistuksen helpoksi. 

Nostopilaria voi käyttää lattia- tai kattosovelluksissa, ja sen turvallisuuskerroin on 5,0 molempiin suuntiin.

Lifting Column LC3

lc3-NOSTOPILARI

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

Online Magazine | PDF

LINEAR ACTUATORS AND ELECTRONICS
user manual 

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you many years of problem-free operation.

 

Medline & Careline product overview

Medline & Careline product overview

Dive in to the wide variety of innovative MEDLINE & CARELINE products that can help you improve your hospital and healthcare equipment.

Online Magazine | PDF

Samankaltaisia tuotteita

Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?