select
 
Working at LINAK

TYÖSKENTELY LINAKILLA

LINAKilla työskentelyssä on kyse ihmisten elämänlaadun ja heidän työympäristönsä parantamisesta. Me haluamme sinun tulevan töihin meille sen vuoksi, mitä me teemme ja miten me teemme. On selvää, että sitoutumisemme jatkuvaan ihmisten elämänlaadun ja työympäristön parantamiseen alkaa kodista.

Tulet huomaamaan, että LINAKilla on vaatimaton ja huolehtivainen työkulttuuri. Jokainen työntekijä huomioidaan ja häntä kohdellaan arvokkaana yrityksemme voimavarana. Me uskomme vastuulliseen joustavuuteen ja vapauteen. Kannustamme aloitekykyä ja uusien henkilökohtaisen ja ammatillisten tavoitteiden asettamista. 

Tietosi on avain menestykseemme
Innovaatio ja jatkuva kehittyminen ovat menestyksemme perusta. Sinun odotetaan kertovan avoimesti ja rehellisesti ideasi ja ajatuksesi – ja voit odottaa tulevasi kuulluksi.
 
Me uskomme koulutuksen arvoon ja työntekijöidemme kehitykseen. Sinun täytyy pitää tietosi ja taitosi ajan tasalla auttaaksesi LINAKia säilyttämään asemansa arvokkaana kumppanina asiakkaillemme, eikä vain yhtenä toimittajana.  
 
Uramahdollisuudet
LINAK on globaali yritys, jolla on noin 1600 työntekijää. Me työllistämme ihmisiä lähes kaikilta tekniikan ja kaupan koulutusaloilta, ja myös muilta aloilta. Voit aina odottaa saavasi uramahdollisuuksia, jotka haastavat henkilökohtaiset ja ammatilliset kykysi. 
 

Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Strongest in Finland