select
 

JATKUVAA EDISTYMISTÄ

Parannus, innovaatio ja kehitys ovat avainsanoja LINAKilla. Ne pätevät tuotteisiimme, tapaamme toimia ja myös työntekijöihimme.

Me kannustamme kaikkien työntekijöidemme ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä. Tuemme lähes aina toiveita lisäkoulutuksesta, työnvaihdosta ja jopa siirtymistä jonkin ulkomailla toimivan tytäryhtiömme palvelukseen.

Jos tarvitset uusia haasteita LINAKilla, sinun täytyy kertoa siitä. Voit aina pyytää keskustelua henkilökohtaisesta kehittymisestä ja ainakin kerran vuodessa sinut kutsutaan keskusteluun.

Kerran vuodessa sinua pyydetään ottamaan osaa kartoitukseen, jossa selvitetään LINAKin suoriutumista periaatteiden ja arvojen noudattamisessa. Tulet huomaamaan, että uudet ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita monissa tapauksissa ja saat vieläpä mahdollisuuden auttaa niiden toteuttamisessa.

Toisinaan työtyytyväisyys ei koske vain uraa ja ammatillisia mahdollisuuksia. Jos sinulla on henkilökohtaisia tarpeita – ohimeneviä tai pysyviä – jotka vaikuttavat työhösi, LINAK yrittää aina olla joustava yrittäessään löytää ratkaisua parantaakseen tilannettasi.

Me tahdomme nähdä sinut kokonaisuutena ja kohdella sinua sen mukaisesti. Paras tapa ymmärtää, mitä se tarkoittaa, on luultavasti kuunnella, mitä muutamat työntekijämme sanovat työstään LINAKilla.
Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.