select
 
Testimonial Jette Jensen

Product Maintenance Manager
jette jensen

PRODUCT MAINTENANCE MANAGER, ELEKTRONIIKKA, JETTE JENSEN

”Aloitin harjoittelijana ja tein lopputyön LINAKille. Se oli hyvä tapa oppia tuntemaan työntekijät ja yritys. Olin onnellinen saadessani työpaikan täältä. Sain uusia työtehtäviä ja haasteita jatkuvasti, mutta minulla oli suuri pelko paikalle jumittumisesta. En yksinkertaisesti tahtonut juhlia kymmenettä vuosipäivääni samassa työssä.”
 
Periaate olla pysymättä saman yrityksen palveluksessa kymmentä vuotta sai Jetten hyväksymään uuden työtarjouksen yritykseltä, joka tahtoi hyötyä hänen LEAN-osaamisestaan, jonka hän oli saanut työskennellessään LINAKilla.
 
Kaipasin uusia haasteita
“Olin oppinut paljon LEAN-toimintatavasta työskenneltyäni tuotantolinjalla LINAKilla. Tämä oli mahdollisuus työskennellä ja käyttää LEAN-kokemustani hallinnon tasolla toisessa yrityksessä. Projekti kuitenkin pantiin jäihin 18 kuukauden jälkeen, ja minä todella kaipasin jatkuvia uusia haasteita, joita olin saanut työskennellessäni LINAKilla.”
 
Mielenkiintoinen esimiesasema
Juuri näihin aikoihin LINAKilla vapautui esimiespaikka, jota Jette oli pitänyt silmällä. Tämä antoi hänelle uusia ajatuksia palata vanhojen työtovereidensa pariin LINAKille. Nykyään Jette ei enää pelkää juhlia kymmenettä vuotta saman yrityksen palveluksessa.
 
Uusia mahdollisuuksia kaiken aikaa
“LINAKilla ei ole kahta samanlaista päivää. Saan jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme aina kokeilemassa jotain uutta. Jos se ei toimi, löydämme toisen tavan. Ja minä tavallaan pidän siitä, etten tiedä aamulla, mitä paivä tuo tullessaan.”
 
Just do it
“Jos olet harkitsemassa työntekoa LINAKilla, minun neuvoni on: Just do it. Me olemme kuin yksi suuri perhe. Me huolehdimme toinen toisistamme kunnioittavalla tavalla. Luovuus, jännitys ja työstä saamamme nautinto yhdistää meitä. Me tahdomme jotain uutta. Me tahdomme kehittyä LINAKilla. Ja se kaikki perustuu ihmisiin.”

 

Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.