select
 
Testimonial Jacob Svennesen

INSINÖÖRI
jacob svennesen

INSINÖÖRI JAKOB SVENNESEN

“Sain paljon tukea ja mahdollisuuksia työharjoittelussani LINAKilla. Se alkoi haastattelusta, jossa päätimme, mikä projekti olisi paras minulle. Tämän lisäksi minulle annettiin niin paljon päivittäisiä tehtäviä, kun vain pystyin hoitamaan.”
 
Harjoittelun aikaisten hyvien vaikutelmien ja kokemusten perusteella Jakob päätti ensin tehdä opinnäytetyönsä LINAKilla ja hakea sen jälkeen vakituista työtä MEDLINE® & CARELINE® -divisioonasta. Hän vastaa tällä hetkellä nykyisistä tuotteista.
 
Useita mahdollisuuksia
“Minua kiehtoi se tosiasia, että LINAK on globaali yritys, joka tarjoaa useita eri mahdollisuuksia työskennellä ihmisten ja teknisten haasteiden parissa. LINAKilla on paljon valinnanvaraa. Harjoitteluni aikana, työskentelin DESKLINE® -divisioonassa. Siellä laadunvalvontaan kuuluu tuotteen estetiikka.  Nykyään työskentelen MEDLINE & CARELINE -divisioonassa, missä kyse on kapasiteetista ja turvallisuudesta.”
 
Tuntuu hyvältä parantaa ihmisten elämää
“On myös mukavaa tietää, että olen tekemässä tuotteita, joilla on positiivinen vaikutus ihmisten elämään. Tuntuu hyvältä auttaa ihmisiä parantamaan heidän elämäänsä ja työympäristöään. Myös sillä on suuri merkitys, että LINAK pyrkii olemaan ympäristöystävällinen yritys. Uskon, että meidän täytyy ajatella ympäristön ehdoilla. Ei ole riittävää saada asioita toimimaan, on erittäin kiinnostavaa saada ne toimimaan kestävällä tavalla.”
 
Mukava äänensävy
Jakobille merkitsi paljon se, että hän pääsi tutustumaan LINAKin kulttuuriin ja toimintatapoihin harjoittelunsa aikana. Aivan alusta alkaen hän oppi, että pienimpienkin yksityiskohtien laatu on tärkeää LINAKille. Työtoverit asettavat riman korkealle toisilleen, mutta hän arvostaa sitä, että heidän äänensävynsä on aina ystävällinen ja kaikkia kuunnellaan.
 
Voit aina löytää uuden haasteen
“LINAKilla johtajien ja työntekijöiden välillä vallitsee tuttavallinen ilmapiiri. Sinulla on lupa kertoa mielipiteesi ja sinua kuunnellaan. Jos tahdot uusia haasteita, pääset aina keskustelemaan asiasta. Voit saada mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen toisista työtehtävistä, eri divisioonista ja jopa työtehtävän ulkomailta niin halutessasi.”

 

Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.