select
 
Testimonial Juan Miguel Torres

KEHITYSINSINÖÖRI
juan miguel torres

KEHITYSINSINÖÖRI JUAN MIGUEL TORRES

“Aluksi oli hieman stressaavaa, koska en ymmärtänyt tanskan kieltä. Kun otin osaa puolen tunnin kokoukseen, niin minulle annettiin 30 sekunnin mittainen käännös englanniksi jälkeenpäin. Se oli turhauttavaa. Mutta nyt minä ymmärrän tanskan kieltä erittäin hyvin.” 

Juan Miguel tuli Tanskaan Espanjasta vaihto-oppilaaksi. Hän päätyi viimeistelemään koneinsinöörin tutkintonsa Tanskassa ja sai töitä pienestä tanskalaisesta yrityksestä. Pian hän oli etsimässä uusia haasteita ja haki töihin LINAKille.
 
Perusteellinen rekrytointiprosessi
“LINAKilla saamani vastaanotto oli erittäin hyvä. Rekrytointiprosessi oli hyvin perusteellinen. Selvästikin tehtiin kaikki, jotta pätevimmät hakijat tulisivat palkatuiksi. Se tekee minut hieman ylpeäksi, koska onnistuin hyvin ja sain työpaikan.”
 
Erinomaisia tanskan kielen tunteja
“Minulle tarjottiin erittäin hyviä tanskan kielen tunteja. Ne olivat hyvin tiivistettyjä ja hyödyllisiä ja opin kaikki perusteet hyvin lyhyessä ajassa. Ihmiset kuitenkin puhuvat minulle yhä englantia, kun meillä on kiire ja kun ei ole varaa väärinymmärryksiin. – Joten kieli ei todellakaan ole ongelma. Me puhumme LINAKilla tanskaa, saksaa ja englantia.”
 
Hyvät arvot
“Kun tarkemmin mietin, niin huomasin, että LINAKilla on erittäin hyvät arvot. Niitä ei kuitenkaan tule ajatelleeksi tietoisesti joka päivä, LINAKilla vain on luonnollinen tapa toimia niiden mukaan. Tunnen myös ylpeyttä, kun ajattelen, että olen mukana tekemässä tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan ihmisten elämää sairaala- ja hoitoalalla. Pidän siitä.”

 

Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.