select
 
Testimonial Ronny Hansen

it-HARJOITTELIJA
ronny hansen

IT-HARJOITTELIJA RONNY HANSEN

“LINAKilla sinulle annetaan mahdollisuus, jos olet halukas tarttumaan siihen. Voit luoda uran, vaikka aloittaisitkin vain rutiinihommista, jotka eivät vaadi erityistä pätevyyttä. Kaikki ovet ovat auki, kun näytät olevasi aloitekykyinen.”

Ronny aloitti LINAKilla vuonna 1992 takanaan metallialan peruskoulutus. Hän aloitti kokoamalla käsiohjaimia ja ohjausyksiköitä elektroniikkaosastolla. Sen jälkeen hän vietti 10 vuotta kasaamalla prototyyppejä asiakkaille. Sitten eräänä päivänä vuonna 2008 hän tahtoi kokeilla jotain uutta.

Suoraan IT-osaston johtajan juttusille
“Vapaa-aikanani olin kiinnostunut tietokoneista. Sitten eräänä päivänä minä menin IT-osaston johtajan, Lene Jensenin, juttusille kysymään, kuinka minusta voisi tulla IT-tukihenkilö. Ja nyt minä olen jälleen koulun penkillä 38-vuotiaana.”

Iloinen saadessani mahdollisuuden
“On todellakin aivan erilaista, kun yhtäkkiä aloittaa opiskelun ja pitää mennä kouluun kuuntelemaan luentoja, mutta olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta. LINAK on todella upea paikka, missä voi vain mennä ja koputtaa ovelle, kun on jokin idea. Se on mukava paikka, jossa on helppo viihtyä. Mahtavat työtoverit ja mukava ilmapiiri.”

Melkein kuin perhe
“Kun aloitin työnteon, se oli vain työpaikka, josta saa rahaa. Mutta, nykyään se on melkein kuin perhe. Me tunnemme toisemme ja keskustelemme vapaasti ja avoimesti kaikesta mahdollisesta. Meillä on todella loistavat juhlat jouluna ja ennen kesäloman alkua. Täällä on myös hyvät tilat, joissa on ruokala, kuntosali ja erilaisia kerhoja työntekijöille.”
 

 

Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.