select
 
LINAK Mission & Vision

MISSIO & VISIO

PÄÄMAARÄMME & MISSIOMME
Tarjoamme innovatiivisia karamoottoriratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä.

VISIOMME
Haluamme olla maailman johtava innovatiivisten, sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien valmistaja kaikilla ydinliiketoiminta-alueillamme.

ARVOMME
Tulokset, jotka LINAK on saavuttanut vuosien saatossa, perustuvat arvoihin, jotka määrittävät mitä me edustamme. Me pidämme arvojamme erittäin tärkeinä ja joka toinen vuosi arvioimme kuinka hyvin elämme arvojemme mukaan.
 

 • Asiakaskeskeisyys
  Asiakkaidemme kuunteleminen ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen ovat avainasemassa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Olivatpa asiakkaamme missä tahansa, LINAK tahtoo olla heidän luonaan. Tytäryhtiömme ymmärtävät paikallista kulttuuria, puhuvat paikallista kieltä ja ovat asiakkaiden lähellä palvellakseen heitä parhaansa mukaan.
   
 • Luovuus
  LINAK sai alkunsa luovasta ajattelusta. Luovuus kulkee käsi kädessä innovaation kanssa – sekä uusien ratkaisujen suunnittelussa että uusien sovellusten löytämisessä tuotteillemme. Niin kauan kuin luovat ideat tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme, LINAK pyrkii kehittämään niitä jatkuvasti.
   
 • Muutoshalu
  Me elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa. LINAK on sitoutunut olemaan aina markkinoiden terävimmässä kärjessä. Jotta pystyisimme jatkuvasti parantamaan ja tuottamaan innovatiivisia ratkaisuja, me pysymme aina joustavina ja avoimina uusille haasteille ja mahdollisuuksille.
   
 • Lojaalius, avoimuus ja rehellisyys
  Me olemme lojaaleja arvojamme kohtaan ja olemme lojaaleja asiakkaitamme kohtaan. Luottamuksellinen tieto pysyy luottamuksellisena LINAKilla. Me toimimme keskenämme ja asiakkaidemme kanssa avoimesti ja rehellisesti. Olemme avoimia ja rehellisiä kaikissa päivittäisissä rutiineissamme. Keskustelemme kohtaamistamme ongelmista avoimesti löytääksemme niihin parhaan mahdollisen ratkaisun.
   
 • Innokkuus ja yksilöllinen tehokkuus
  Toimintamme perustuu innokkaiden työntekijöiden haluun tehdä parhaansa asiakkaidemme, yrityksemme ja itsensä hyväksi. Tämä käsittää omistautumisen tehokkaan LEAN-periaatteen toteuttamiseen päivittäisissä tehtävissämme.
   
 • Työtyytyväisyys ja avuliaisuus
  LINAK pyrkii tekemään kaikki työntekijänsä tyytyväisiksi ja ylpeiksi saavuttamistamme tavoitteista. Työntekijät tavoittelevat ja odottavat vaikuttavansa päivittäisessä työssään. Olemme aidon kiinnostuneita toistemme hyvinvoinnista LINAKilla. Me autamme, tuemme ja kannustamme toisiamme tavoittelemaan uusia korkeuksia.
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Toimintaperiaatteemme
Arvostamme ihmisiä ja elämää - se heijastuu toimintaperiaatteisiimme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva keskustelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin tie täydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä.