select
 
Sustainability & Responsibility 

Yrityksen sosiaalinen vastuu

LINAK – Teemme elämästäsi paremman
LINAKin toimitusjohtaja ja omistaja Bent Jensen sai ajatuksen ensimmäisestä karamoottorista suunnitellessaan pyörätuolia opiskelijatoverilleen, joka oli menettänyt liikuntakykynsä onnettomuudessa. Tämän myötä innovatiiviset ratkaisut, jotka voivat parantaa ihmisten elämänlaatua ja työskentelyolosuhteita, ovat olleet olennainen osa LINAKin DNA:ta alusta alkaen. Mottomme We improve your life on mielestämme enemmän kuin mainoslause, joka kertoo lineaaristen karamoottoreidemme mahdollisuuksista parantaa asiakkaittemme tuotteita ja liiketoimintaa. Se on lupaus, joka näkyy koko LINAKin arvomaailmassa ja tavassamme toimia liike-elämässä.

LINAKin sosiaalisen vastuun periaatteet
LINAKilla vastuu tarkoittaa keskittymistä niihin asioihin, joita osaamme parhaiten – ja näiden asioiden tekemistä oikein. Yksikään yritys ei voi kantaa sosiaalista vastuutaan tekemättä tietoisia ratkaisuja. LINAKilla päätökset perustuvat terveeseen järkeen ja toiminnan parantamiseen vaihe vaiheelta. Tämän vuoksi meille on tärkeää suunnitella energiamme käyttö tärkeysjärjestyksen mukaan.

Seuraavat viisi osa-aluetta ovat meille erityisen tärkeitä:

Teemme elämästäsi paremman
LINAKin tuotteet auttavat miljoonia ihmisiä parantamaan päivittäistä elämänlaatuaan ja työympäristöään. Tuotteiden kehittäminen tapahtuu aina läheisessä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Jaamme osaamisemme mielellämme ja teemme yhteistyötä esimerkiksi yliopistojen ja erilaisten organisaatioiden kanssa.

Välitämme toisistamme
Työtyytyväisyys ja avuliaisuus ovat LINAKin ydinarvoja. Ne toteutuvat vain, mikäli yrityksemme työntekijöillä on hyvät edellytykset työnsä tekemiseen. Tämän vuoksi LINAK panostaa terveys- ja turvallisuuskysymyksiin, eikä yrityksessämme hyväksytä syrjintää tai kiusaamista. Työpisteiden ergonomiset olosuhteet ovat luonnollisesti alan huippuluokkaa.

Välitämme ympäristöstä
Me uskomme, että yritys voi menestyä myös kestävää kehitystä tukien. LINAK panostaa yrityksen energiankulutuksen vähentämiseen ja sellaisten tuotteiden valmistamiseen, jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Sitoudumme paikallisesti maailmanlaajuinen kokonaisuus mielessämme
LINAK on ylpeä aktiivisesta roolistaan paikallisissa yhteisöissä sekä Etelä-Jyllannissa että toimi- ja tuotantopaikkakunnillamme eri puolilla maailmaa.

Asetamme odotuksia
LINAK odottaa paljon sekä omalta toiminnaltaan että liikekumppaneiltaan. Kerromme odotuksistamme selvästi työntekijöillemme, alihankkijoillemme ja liikekumppaneillemme sekä LINAKin Toimintaperiaatteissa että LINAKin Eettisessä ohjeistossa. Näiden odotusten täyttymistä seurataan jatkuvasti.
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Arvomme
Valmistamme innovatiivisia karamoottorijärjestelmiä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.
Strongest in Finland