select
LINAK in Brief 

LINAK lyhyesti

LINAK on kasvanut vuoden 1907 vaatimattoman alun jälkeen. Sen jälkeen kun Bent Jensen, yhtiön toimitusjohtaja ja omistaja, siirtyi yhtiön johtoon vuonna 1976 ja esitteli ideansa lineaarisesta karamoottorista, joka auttaa parantamaan
ihmisten elämää, on LINAK jatkuvasti laajentanut toimintaansa ympäri maailmaa.
 
LINAK-konsernin pääkonttori Guderupissa Tanskassa koostuu yli 38 000 m2 tuotekehitys- ja tuotantolaitoksista. LINAK työllistää noin 2 000 työlleen omistautunutta työntekijää 35 maassa.
 
LINAK-konserni on jaettu neljään divisioonaan, jotka ovat itsenäisiä liiketoimintayksiköitä. Tämä varmistaa sen, että eri toimialojen asiakkaita palvelevat asiantuntijaryhmät, joilla on suuri määrä näkemystä ja kokemusta kyseiseltä alalta.
 
LINAK on maailmanlaajuisesti tunnettu korkealuokkaisista, teknisesti kehittyneistä ja innovatiivisista tuoteratkaisuistaan. LINAK tuo markkinoille huippuluokan tuotteita, mistä on sekä meille että asiakkaillemme strategista etua.
 
Yli 7000 eri artikkelillaan on LINAK-karamoottorijärjestelmien tuotevalikoima toimialansa laajin. Täydellinen valikoimamme sisältää karamoottorit, nostopilarit, ohjausyksiköt, ohjaimet ja suuren määrän lisävarusteita.
 
80% tuotteistamme on räätälöityjä ratkaisuja, ja olemme ylpeitä vahvasta asiakasyhteistyöstä uusien sovellusten kehittämisessä.
 
Saadaksesi lisätietoja LINAK-divisioonista, ole hyvä ja klikkaa seuraavia linkkejä.
 

 

Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Strongest in Finland