select

sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori

Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen tasavirtamoottorin pyörivän liikkeen lineaariseksi liikkeeksi – joka on työntävä ja vetävä liike.

Tällä tavoin on mahdollista nostaa, säätää, kallistaa, työntää ja vetää raskaita tai vaikeasti saavutettavia kohteita helposti vain nappia painamalla.

Karamoottoreilla saadaan aikaan turvallinen, hiljainen ja varma liike tarkan liikkeenhallinnan ansiosta. Karamoottorit ovat energiatehokkaita, eivätkä ne tarvitse huoltoa pitkän käyttöikänsä aikana.

Karamoottorin asennus on helppoa verrattuna esimerkiksi hydrauliikka-järjestelmiin ja se vie paljon vähemmän tilaa, koska pumppuja ja letkuja ei tarvita.

Karamoottorit saadaan helposti sopimaan erityiskohteisiin ja niistä syntyy hyvin toimivia ratkaisuja, joita käytetään useissa eri sovelluksissa ja tuotteissa.

Sähkökäyttöinen lineaarinen LINAK®-karamoottori koostuu moottorista, vaihteesta ja mutterilla varustetusta karasta. Lineaarisen karamoottorin erikoisversio on sisäänrakennettu karamoottori, joka on tarkoitettu integroitavaksi asiakkaan johteisiin. Täydellinen LINAK-karamoottorijärjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta karamoottoristaohjausyksiköstä ja karamoottoreiden ohjaamiseen käytettävästä ohjaimesta.
Linear Actuator LA31 TECHLINE
LINAK-karamoottoreiden nostokapasiteetti on 200N - 15 000N.

Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.