select
Linear Actuator from LINAK put to the Test 

VAHVA ja luotettava

Jokaisessa käyttökohteessa karamoottori on vain yksi monista komponenteista, mutta TECHLINE®-divisioonassa me ymmärrämme täysin, että se on äärimmäisen tärkeä sekä sinulle että asiakkaillesi. Yksikään karamoottori ei lähde LINAKilta ennen kuin se on käynyt läpi 100% toimintatestin.
 
Karamoottorin tyypistä riippuen sille on tehty useita testejä. Ota yhteyttä paikalliseen LINAK-myyjääsi tai tutustu karamoottorin esitteeseen saadaksesi kattavan kuvan testeistä.

Tämä on takuu siitä, että LINAK TECHLINE-divisioonan sähkökäyttöiseen karamoottorijärjestelmään perustuva ratkaisu toimii luotettavasti vuosien ajan. 
 
Lämpötilatesti
Lämpötilatestissä karamoottorin toimintaa testataan äärimmäisissä lämpötiloissa ja nopeissa lämpötilan muutoksissa. Joissakin testeissä karamoottorin täytyy kestää lämpötilan muutosta +100°C - -30°C toistuvasti ja silti toimia moitteettomasti.
 
Olosuhdetesti
Säänkestotestissä testataan karamoottorin pölyn ja veden sietokykyä. Lisäksi TECHLINE-tuotevalikoima sisältää joukon sähkökäyttöisiä karamoottoreita, joiden kestoa testataan painepesulla.
 
Suolasuihkutustesti
Suolasuihkutustestissä karamoottori läpikäy aina 500 tuntiin asti vaihtelevia jaksoja suolasumutusta ja kosteutta.
 
Kemikaalitesti
Tuotteidemme kyky kestää voimakkaita kemikaaleja testataan altistamalla karamoottori esimerkiksi dieselille, hydrauliöljylle, lannoitteille, nestemäiselle kalkille jne.
 
Sähkötesti
Kaikki sähköosat kuten virtalähde, virta- ja signaalijohdot, ohjaussignaali jne. testataan. Tuotteemme käyvät läpi teollisuusstandardien mukaiset EMC-, ESD- ja piikkijännitetestit.
 
Mekaniikkatestit
Tärinä – Karamoottorin täytyy kestää jatkuvaa tärinää kolmelta suunnalta.
 
Shokki – Karamoottoriin kohdistetaan 3 täräytystä kuudesta suunnasta, jokainen 100 G:n voimalla.
 
Täräytys – Karamoottoriin kohdistetaan iskuja 40 G:n voimalla kuudesta suunnasta useita satoja kertoja.

Lue LINAKin testauskeskuksesta ja katso alla olevasta videosta testausmenetelmiämme:
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.