select

LIIKKUMINEN TEKEE HYVÄÄ

Liikkuminen on osa elämää.  Ja sen ei pitäisi pysähtyä toimiston oven eteen. Käyttämällä korkeussäädettävää työpöytää voi jokainen valita itselleen sopivan työasennon.

Tyypillinen toimistotyöntekijä käyttää jopa 95 % työpäivästään istumiseen. Tähän sisältyy työmatkaan, työhön, aterioihin ja TV:n katseluun käytetty aika. Meidät on luotu olemaan liikkeessä, jotta selkä pysyisi terveenä, verenkierto paranisi ja lihasväsymys vähenisi.

Vältä pitkäaikaista istumista – nouse ylös – paina nappia ja liiku.

TYÖNTEKIJÄT RAKASTAVAT SItÄ

Säädettävän työpisteen työntekijälle tuomaa hyötyä ei voi liioitella. Miellyttävämmän työasennon välitön vaikutus on hyvinvoinnin ja työtyytyväisyyden paraneminen. Sydän, verenkierto ja suolisto aktivoituvat tavalla, joka tuo lisää energiaa lihaksiin ja pitää kunnossa.

Pitkän aikavälin vaikutukset näkyvät vähentyneinä kroonisina ongelmina: vähemmän jännittyneet hartiat - vähemmän päänsärkyä, selkäkipuja jne. Siitä voi olla apua myös vyötärölinjan hallintaan. 

LIIKETOIMINTA HYÖTYY SIitä

Investointi korkeussäädettäviin työpisteisiin parantaa hyvin todennäköisesti tehokkuutta ja lisää tuottavuutta missä tahansa yrityksessä. Työntekijät ovat tyytyväisempiä, terveempiä ja tuottavampia, mikä merkitsee kustannussäästöjä ja parantaa työympäristöä.

Pitkällä aikavälillä yritys säästää sairauspoissaolojen kustannuksissa.

DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.