select

Designin MERKITYS

Säädettävyys voi olla sekä ergonomisesti että taloudellisesti viisas valinta, mutta kun kyseessä ovat toimistopöydät ja työpisteet, design on usein etusijalla.
 
Suurten moottorien, teollisuusnostopilarien tai sähkömekaanisten lineaarimoottorijärjestelmien ei haluta vaikeuttavan kauniin ja tyylikkään designin luomista. Liikkeen tulee olla sulava, äänetön ja toimia huomaamattoman napin painalluksella. Skandinaavisena yrityksenä me arvostamme selkeää, yksinkertaista ja hillittyä designia, ja juuri sellainen on LINAKin DESKLINE® -mallisto.

Vuosien saatossa DESKLINE on luonut hyvät suhteet moniin maineikkaisiin
arkkitehteihin ja suunnittelijoihin. Uskomme, että laadukkaat korkeussäädettävät kalusteet ja työpisteet ovat tulosta tiiviistä yhteistyöstä sekä vapaasta ja avoimesta ideoiden vaihdosta suunnittelijoiden ja DESKLINE-asiantuntijoidemme välillä. 
 
DESKLINE-divisioonan lineaariset karamoottorijärjestelmät antavat täyden vapauden suunnitteluun. Näin ollen voit keskittyä pöytälevyn, rungon ja jalkavasteiden suunnitteluun ja DESKLINE hoitaa loput suunnitelmasi mukaisesti. Jos haluat säädettävän pöydän ilman poikkipuuta, DESKLINE auttaa sinua saamaan tarvittavan vakauden.

Ota yhteyttä LINAK DESKLINE -divisioonaan. Kerro meille tarpeesi ja toiveesi
ja yhdessä löydämme ratkaisun, joka miellyttää kaikkia – sekä toiminnallisesti että esteettisesti.

Tai käy sivustollamme “Design Meets Movement”  – LINAKin luoma kokonaisuus, joka esittelee eri puolilta maailmaa olevien luovien ja innovatiivisten suunnittelijoiden töitä.
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.