select

SE TOIMII ILlasta toiseen

Sänky on tärkeä huonekalu. Vietämme lukuisia tunteja sängyssä ja sen ominaisuuksien, kuten sähköisesti säädettävän karamoottorijärjestelmän täytyy yksinkertaisesti toimia sulavasti ja hiljaisesti ilta illan jälkeen. 
 
Kun olet tekemisissä alan johtavan tuotemerkin kanssa, voit odottaa saavasi laatua pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tasainen, äänetön ja luotettava liike, jossa on riittävästi voimaa käsittelemään vaadittu kuorma vuosi toisensa jälkeen, on LINAKin tavaramerkki.
 
LINAK HOMELINE® -divisioona tarjoaa kokonaisen modulaarisen karamoottori-järjestelmän, joka sopii vaivattomasti tuotteeseesi. 
 
Testausta, testausta ja lisää testausta
Yksi syy siihen, miksi LINAK on ollut maailman johtava yhteistyökumppani ja karamoottoriratkaisujen toimittaja 30 vuoden ajan monille eri aloille, kuten rakentaminen, maatalous ja toimistokalusteet sekä myös sairaalat ja hoitokodit, on meidän kattava testiohjelmamme. 
 
Jokainen HOMELINE-karamoottorijärjestelmä käy läpi 100% toimintatestit ennen kuin se lähtee tehtaalta. Tuotevalikoimamme uudet tuotteet ja mallit käyvät säännöllisesti läpi vaativat testit, joissa tuotteemme testataan ääriolosuhteissa. 
 
Me emme tyydy muuhun kuin täydellisyyteen, eikä sinunkaan tulisi. Ota yhteyttä LINAK HOMELINE -divisioonaan, jos haluat olla varma siitä, että sänkysi on varustettu turvallisella ja luotettavalla karamoottoriratkaisulla.
HOMELINE-sovellukset
Katso esimerkkejä HOMELINE-sovelluksista.
Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.