select

tulevaisuuden yhteistyökumppanisi

Kolme suurta trendiä haastavat sairaala- ja terveydenhoitoalan tulevaisuudessa.
  • Ikääntyvä väestö lisää potilaiden tarvitseman hoidon tasoa, vaikutukset koskevat sairaaloita, hoitokoteja ja kotihoitoa.
     
  • Elämäntapasairaudet ovat lisääntyvä ongelma useissa maissa. Globaalin talouden parantuessa, ironista kyllä, kriittisten ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa. Tämän seurauksena sairaala- ja terveydenhoitoalalla on haasteena hoitaa suurempia potilasmääriä.
     
  • Maailmanlaajuinen liikalihavuusilmiö on myös seurausta muuttuvasta elämäntyylistämme, joka kirjaimellisesti asettaa painavan taakan sairaala- ja terveydenhoitoalan kannettavaksi.

Sinun haasteesi - on meidän haasteemme
Nämä trendit asettavat sekä haasteen että myös mahdollisuuden sairaala- ja terveydenhuoltolaitteiden valmistajille. Sovellukset, jotka on suunniteltu tekemään alan työntekijöiden elämästä helpompaa ja vähemmän stressaavaa, saavat kilpailuetua tulevaisuudessa. Sama pätee, jos laite tekee potilaiden olosta mukavamman ja vähemmän riippuvaisen hoitajista ja muusta hoitohenkilökunnasta.
 
MEDLINE® & CARELINE® -divisioona seuraa tarkasti alan tarpeita. Kehittyneet sähkösäädettävät karamoottorijärjestelmät voivat parantaa useita sairaala- ja terveydenhoitolaitteita vastaamaan paremmin tulevaisuuden haasteisiin.
 
Anna meidän auttaa liiketoimintaasi
Uskomme, että tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa johtaa uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka auttavat terveydenhuoltohenkilökuntaa suoriutumaan paremmin rutiinitehtävistään. Potilaat myös tuntevat olonsa mukavammaksi ja vähemmän riippuvaiseksi.
 
Juuri tätä tarvitaan, jotta voidaan vastata tuleviin haasteisiin. Ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan ja keskustele tarpeistasi ja ideoistasi. Yhdessä keksimme ratkaisun, jolla voimme parantaa liiketoimintaasi.

MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.