select

TäydelliNEN LIIKE

Kun olet tekemisissä alan johtavan tuotemerkin kanssa, voit odottaa saavasi laatua pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tulet huomaamaan, että MEDLINE® & CARELINE® -divisioonan tuotteet voivat parantaa sovelluksiasi. Tulet myös arvostamaan laajaa karamoottoreiden, nostopilareiden, ohjausyksiköidenohjaimien ja lisävarusteiden tuotevalikoimaa, joka tarjoaa joustavuutta ja kokonaisia karamoottoriratkaisuja. 
 
MEDLINE & CARELINE -divisioonan karamoottorit ja komponentit on suunniteltu ja hyväksytty toimimaan osana sairaala- ja terveydenhuoltolaitteita. Voimme tarjota täysin hyväksyttyjä kokonaisjärjestelmiä, jotka kestävät pesutunneleissa vallitsevat olosuhteet ja lämpötilat.
 
Mittava testaus
Sairaala- ja terveydenhuoltolaitteiden karamoottoriratkaisujen täytyy kestää kovaa käsittelyä ja kulumista. Ne ovat melkein jatkuvassa käytössä ja puhdistustoimenpiteet erityisesti sairaaloissa käsittävät korkeita lämpötiloja, voimakkaita puhdistusaineita ja painepesuja.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE -tuotteet käyvät läpi 100% toimintatestin ennen kuin ne lähtevät tehtaalta. Tämän lisäksi LINAK on kehittänyt kattavan toistotesti-ohjelman. Tuotevalikoimamme uudet tuotteet ja mallit käyvät säännöllisesti läpi vaativat testit, joissa tuotteemme testataan ääriolosuhteissa.  
 
Me emme tyydy muuhun kuin täydellisyyteen, eikä sinunkaan tulisi. Ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE –divisioonaan, kun tarvitset turvallisen ja luotettavan sairaalakäyttöön hyväksytyn karamoottoriratkaisun.

Tutustu LINAKin testikeskukseen ja katso alla oleva video, joka esittelee
LINAKin testausmenetelmiä:
     

MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.