select

MISSÄ KARAMOOTTOREITA KÄYTETÄÄN?

LINAK-karamoottoreita käytetään useilla eri aloilla helpottamaan ihmisten työtä ja vapaa-aikaa. Karamoottoreita valmistetaan neljälle eri liiketoiminta-alueelle.

MEDLINE® & CARELINE® valmistaa karamoottoriratkaisuja sairaala- ja
terveydenhuoltosektorille
, DESKLINE® tekee nostopilareita korkeussäädettäviin kalusteisiin, HOMELINE®-karamoottoreita käytetään säädettävissä kotisängyissä jaTECHLINE®-karamoottoreiden käyttökohteita ovat teollisuuden eri sovellukset. MEDLINE & CARELINE pyrkii lisäämään sekä potilaiden että hoitajien mukavuutta valmistamalla karamoottoriratkaisuja sairaala- ja terveydenhuoltolaitteisiin. Karamoottorit auttavat parantamaan laitteita lisäten niihin turvallisen, luotettavan ja innovatiivisen liikkeen ja nostovoiman. Lisäksi ne keventävät fyysistä kuormitusta, jota hoitajat ja muut sairaalatyöntekijät kohtaavat päivittäin tehdessään raskaita nostoja ja siirrellessään potilaita. LINAK-karamoottoreita käytetään mm. sairaalasängyissä, potilasnostimissa, hammaslääkärituoleissaallasnostimissa ja pyörätuoleissa.

DESKLINE tarjoaa karamoottorijärjestelmiä korkeussäädettäviin kalusteisiin, jotka voidaan säätää käyttäjänsä mukaan. Tämä esimerkiksi toimistopöydissä käytettävä säätömahdollisuus parantaa käyttäjänsä ergonomiaa ja työolosuhteita. DESKLINE tarjoaa karamoottoriratkaisuja myös teollisuuden sovelluksiinkeittiöihin ja muihin sovelluksiin.

HOMELINE-karamoottorit on suunniteltu tuomaan mukavuutta kotisänkyihin sähköisen säädön avulla. Hallittu ja hiljainen säätö tekee sängyn käytöstä miellyttävää ja se auttaa erottumaan muista sängyistä. HOMELINE tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa muuttaakseen uudet ideat ratkaisuiksi, jotka parantavat heidän sänkyjään ja niiden laatua sekä antavat kilpailuetua.

TECHLINE-karamoottorit on suunniteltu tuottamaan luotettava ja täsmällinen liike raskaan teollisuuden sovelluksiin, kuten maatalouskoneisiin. Se tarkoittaa, että TECHLINE-karamoottorit kestävät vaativia olosuhteita, esimerkiksi vaihtelevaa säätä, tarjoten samalla erittäin tarkan liikkeen. Ne on tarkoitettu käytettäviksi mm. maanrakennuskoneissa, maastoajoneuvoissa, ilmanvaihto- ja maatalous-ratkaisuissa, vene- ja laivateollisuuden sovelluksissa, ja ne auttavat lisäämään aurinkopaneelien tehokkuutta.
Yksilöllisten ratkaisujen luomiseksi myös TECHLINE toimii läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, jotta erityistoivomukset ja tarpeet voidaan huomioida. Tällä tavoin TECHLINE-karamoottorit auttavat parantamaan asiakkaiden tuotteita ja antavat heille kilpailuetua. 

Tutustu LINAKiin virtuaalikierroksella
Kutsumme sinut virtuaalikierrokselle tutustumaan yritykseemme.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.