Käyttöehdot

Alla olevat ehdot koskevat LINAK A/S:n (”LINAK”) sivuston www.linak.com   käyttöä. Lue ehdot huolellisesti, ja jos et hyväksy niitä, älä käytä tätä sivustoa.

Sivuston omistusoikeudet
LINAK tai sen sisällöntuottajat omistavat kaikki sivuston sisältöön – kuten tekstiin, valokuviin, piirustuksiin, ääni- ja videotiedostoihin, esityksiin, kaavioihin, ohjelmistoihin, tavaramerkkeihin ja tuotenimiin – liittyvät immateriaali- ja muut oikeudet.

Sivuston tai sen osien selaaminen, lataaminen ja muunlainen digitaalinen kopiointi on sallittua vain yrityksesi sisäiseen käyttöön tai omaan henkilökohtaiseen käyttöösi.

Sivuston tai sen osien luvaton käyttö, kuten kopiointi tai tuominen yleisesti saataville, rikkoo Tanskan tekijänoikeus- ja muita lakeja ja voi johtaa oikeustoimiin.

Vastuuvapauslauseke
Tällä sivustolla julkaistut tiedot ovat vain yleisluontoisia, eikä niitä ole suunnattu yksittäisten henkilöiden tai yritysten erityisolosuhteisiin.

Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänen käyttämänsä LINAK-tuote soveltuu hänen valitsemaansa käyttötarkoitukseen.

LINAK pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai poistaa tämän sivuston sisältöä sekä sivustolla esiteltyjä tuotteita ilman erillistä ilmoitusta.

Sivustolla saattaa olla linkkejä sellaisiin ulkopuolisiin verkkosivustoihin, joita LINAK ei hallinnoi ja joiden sisällöstä se ei vastaa.

LINAK ei anna mitään suoria ​tai epäsuoria takuita tai vakuutuksia tämän sivuston sisällön tarkkuudesta, virheettömyydestä tai ymmärrettävyydestä.

LINAK ei takaa sivuston keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. LINAK ei vastaa mistään sellaisista ongelmista, jotka johtuvat tämän sivuston tai ulkopuolisille sivustoille johtavien linkkien käytöstä.

LINAK ei missään olosuhteissa vastaa laiminlyönneistä tai muista syistä johtuvista ansioiden tai tietojen menetyksistä, eikä mistään satunnaisista, välillisistä tai muista vahingoista, korvausvaatimuksista tai tappioista.

Tämä vastuuvapauslauseke ei rajoita sovellettavien kansallisten lakien pakottavien määräysten LINAKille tuomaa vastuuta eikä sulje vastuuta pois tapauksissa, joissa kyseinen laki ei tätä salli.

Kaupankäyntiin sovelletaan LINAKin myynti- ja toimitusehtoja. Voit halutessasi pyytää kopion myynti- ja toimitusehdoista ottamalla yhteyttä LINAKiin

(Päivitetty viimeksi tammikuussa 2009.)