Ota yhteyttä meihin

Innostuneisuus ja tehokkuus

Toimintamme perustuu innostuneiden työntekijöiden haluun tehdä parhaansa asiakkaidemme, yrityksemme ja toistensa hyväksi.

Parannamme tehokkuutta soveltamalla päivittäisessä toiminnassamme LEAN-periaatteita.

 
Jørgen Sobol, toimitusjohtaja, Linak AG, Sveitsi.

Työskenneltyäni monta vuotta pääkonttorillamme Tanskassa muutin Sveitsiin ja minusta tuli paikallisen tytäryhtiön toimitusjohtaja. Oli fantastista tulla LINAKin tytäryhtiöön ja huomata, että samat arvot vallitsevat sielläkin. Arvojen toteuttaminen ei ole mikään itsestäänselvyys, vaan niitä on vaalittava ja niiden eteen on tehtävä töitä.

Käytämme monia järjestelmiä ja työkaluja eri puolilla maailmaa, ja ne ovat suurelta osin toimintamme perusta. Johdonmukaisuus on itse asiassa luonteva osa toimintaamme. Mielestäni henkilöstömme on innostunutta. Henkilökuntamme antaa jatkuvaa palautetta parantamismahdollisuuksista ja toistemme tukemisesta toimintamme kehittämiseksi. Juuri tästä on kyse parhaissa käytännöissä ja jatkuvassa parantamisessa.

Jørgen Sobol, toimitusjohtaja, Linak AG, Sveitsi.
 
 

3D-tulostus

Vaistosta voi olla hyötyä ja se voi helpottaa kaikkien LINAK A/S:n työntekijöiden arkea – tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten. Jakob Svennesen ajatteli, että yrityksemme voisi 3D-tulostimia hyödyntämällä toimia ketterämmin ja joustavammin ja ilahduttaa työntekijöitä. Taustalla oli ajatus siitä, että ulkopuolisten palveluntarjoajien tulostuspalvelujen käyttämisen sijaan voisimme tehdä 3D-tulostukset omilla 3D-tulostimillamme.

Lue lisää

Jakob Svennesen, johtaja, EP Mechanics, LINAK A/S
 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä