Ota yhteyttä meihin
Hoitolaitteet

Hoitoalan sovellukset

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät potilasnostimien ja erilaisten hoitosänkyjen säätämisestä sujuvaa ja tuovat laitteisiin uusia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalon, sängyn kastumisen tunnistuksen ja hoitajan kutsutoiminnon.

Karamoottoriratkaisut hoitoalalle

Vanhustenhoidon tarve kasvaa entisestään elinajanodotteen kasvaessa. Tästä syystä sairaalat pyrkivät parantamaan tehokkuuttaan ja keskittymään tiiviimmin potilaisiin, jotka tarvitsevat välitöntä huomiota. Poliklinikkahoidosta tulee entistä yleisempää, ja tämä edellyttää älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla potilaat tuntevat olonsa turvalliseksi ja hoitajat voivat keskittyä paremmin varsinaiseen hoitotyöhön. LINAK-karamoottorijärjestelmien käyttäminen hoitolaitteissa tuo hoitolaitoksille monenlaisia etuja – esimerkiksi seuraavat:

  • Turvalliset, perusteellisesti testatut karamoottorijärjestelmät
  • Integroidut älytoiminnot
  • Yli 30 vuoden kokemuksella kehitettyjen järjestelmien luotettavuus

Kotihoidolla voi olla monia etuja. Se tuo sairaaloihin enemmän tilaa vakavasti sairaille, ja hoito tutussa ympäristössä sairaalan ulkopuolella voi parantaa monien potilaiden elämänlaatua. LINAK-karamoottorijärjestelmillä on monia muitakin etuja kuin hoitosänkyjen ja potilasnostimien säätäminen. Niissä on myös monia valinnaisia ominaisuuksia, kuten sängyn kastumisen tunnistus tai automaattisesti syttyvä sängynalusvalo.

Turvallisuudentunne on tärkein

Kaikki LINAK-karamoottoriratkaisut testataan perusteellisesti ennen niiden käyttöönottoa. Tuotteemme ovat kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisia. LINAK haluaa myös tuoda laitevalmistajille kilpailuetuja kovilla, tarkoin säännellyillä markkinoilla.

Intelligent Care Solutions™ -ratkaisut tuovat lisäarvoa
Kompaktit, sulavalinjaiset ja hiljaiset LINAK-moottorit tuovat sovelluksiin monenlaisia etuja käytettäessä joko perusmallista karamoottorijärjestelmää tai edistyksellisempää ratkaisua. Käyttömukavuutta voidaan kuitenkin parantaa vielä tätäkin enemmän. Älykkäiden hoitoratkaisujemme avulla laitevalmistajat voivat tarjota tuotteisiinsa myös erilaisia lisävarusteita, kuten vaa’an, sängynalusvalon, sängyn kastumisen tunnistustoiminnon ja sängystä poistumisen anturin. 

Kokenut kumppani, joka tuntee käyttökohteet
Kaikki potilaat ovat erilaisia, ja tottumukset ja tilanteet vaihtelevat, joten apuvälineitä on osattava kehittää myös potilaiden tuleviin tarpeisiin. LINAK on jo yli 30 vuoden ajan kuunnellut tarkkaan sidosryhmiään ja tehnyt yhteistyötä alkuperäisvalmistajien kanssa tuodakseen lisäarvoa sekä potilaille että hoitajille eri puolilla maailmaa. LINAK toimii maailmanlaajuisesti, joten sen palvelut, tuki ja asiantuntemus ovat aina lähellä.

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä