Ota yhteyttä meihin
Hoitoalan sovellukset

Hoitoalan potilasnostimet

LINAK-karamoottorit mahdollistavat potilasnostimien noston, jalkojen levittimien säädön ja tasaisen kääntöliikkeen.

Katso video
Potilasnostimet

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

On olemassa kaksi selkeää suuntausta. Tulevaisuuden haasteena on ikääntyvä väestö ja yhä useammat liikalihavuuden vaikutuksista kärsivät ihmiset, jotka tarvitsevat enemmän huolenpitoa. Terveydenhoitolaitteita ja -työkaluja koskevien säännösten määrä kasvaa jatkuvasti, minkä lisäksi tuotteiden suorituskyvylle asetettavat vaatimukset tiukkenevat. Kaikilla potilailla on kuitenkin edelleen oikeus asianmukaiseen hoitoon. LINAKin karamoottoreilla potilasnostimiin saadaan voimaa ja tasaista liikettä. Karamoottoreillamme on lukuisia etuja.

  • Parannettu ergonomia, mukavuus ja vähäinen huoltotarve
  • Standardien mukaiset tuotteet helpottavat hyväksynnän saamisessa
  • Kokenut kumppani, joka on maailmanlaajuisesti edustettuna

LINAK tarjoaa kannattavan konseptin tarvitsitpa sitten tavallisen nostoratkaisun tai kehittyneen nostojärjestelmän, jossa on useita älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaat karamoottorit ja vakaa tasapainon ylläpito jalkojen levittimillä varmistavat tasaisen liikkeen. Lisäarvoa tuovat ominaisuudet, kuten SDT (Service Data Tool), alentavat hoidon kustannuksia, sillä se voi vähentää nostimien seisokkiaikaa.

Paranna ergonomiaa ja minimoi huoltotarve
Kaikki hoitoalalla työskentelevät haluavat päästä eroon vaarallisista nostimista. Kaikki LINAKin karamoottorijärjestelmät testataan perusteellisesti järjestelmänä. Näin varmistetaan, että potilasnostin toimii turvallisesti koko sen käyttöiän ajan. First Failure Safe -ratkaisut auttavat varmistamaan, että potilasnostin toimii turvallisesti. Service Data Tool -työkalun avulla järjestelmän tiedot voidaan tarkistaa säännösten vaatimien huoltojen suunnittelemiseksi. Tämä varmistaa niin potilaiden kuin hoitajienkin mukavuuden.

Standardien mukaiset järjestelmät
Potilaiden ja sairaalahenkilökunnan turvallisuutta koskevat säännökset kiristyvät jatkuvasti. Potilasnostimien kaltaisilla laitteistoilla on oltava tietyt sertifioinnit ja hyväksynnät. LINAK suhtautuu potilaiden turvalliseen käsittelyn vakavasti. LINAKin karamoottorijärjestelmät testataan ja sertifioidaan vastaamaan kansainvälisiä terveydenhuollon standardeja – kuten IEC 60601-1: 2005 3. painos, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. painos ja CAN/CSA-22.2 nro 60601-1:2008). Näin potilasnostin on helppo tehdä EN10535-standardin vaatimusten mukaiseksi.

30 vuoden globaali kokemus, johon voit luottaa
LINAK tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi paljon muutakin. Kuluneiden yli 30 vuoden aikana organisaatiomme on kasvanut, joten nykyään meillä on lukuisia myyntitoimistoja ympäri maailmaa. Niiden ansiosta LINAKin tuki on asiakkaidemme käytettävissä lähes kaikkialla maailmassa – ja voimme tarjota heille tuotteita, neuvoja sekä tietoa paikallisista markkinoista. LINAK tarjoaa ratkaisun niin tavallisiin kuin edistyneisiinkin ratkaisuihin ja tulee myös mielellään kehityskumppaniksi uusiin projekteihin.

Näytä enemmän
Potilasnostinjärjestelmä
LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely play-icon

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt play-icon

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain play-icon

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain

LA40-video play-icon

LA40

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin play-icon

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Hoitoalan sovellukset

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät potilasnostimien ja erilaisten hoitosänkyjen säätämisestä sujuvaa ja tuovat laitteisiin uusia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalon, sängyn kastumisen tunnistuksen ja hoitajan kutsutoiminnon.

Näytä enemmän

Potilasnostinjärjestelmät

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan luoda potilasnostimiin tasainen säätö, ja ne auttavat parantamaan sekä potilaiden että hoitajien ergonomiaa. Määritykset riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen tai kanavien (karamoottoreiden) määrään. LINAK tarjoaa potilasnostimiin kolmenlaisia tuoteversioita, joista voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Potilasnostimiin liittyvät videot

Lue lisää potilasnostimissa käytetystä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta.

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely play-icon

LINAK: Potilaiden turvallinen käsittely

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt play-icon

LINAK: Potilasnostimen akut ja ohjausyksiköt

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain play-icon

LINAK: Potilasnostimen käsiohjain

LA40-video play-icon

LA40

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin play-icon

Uusi ergonominen LINAK HB30 -käsiohjain potilasnostimiin

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.