Ota yhteyttä meihin
Hoitoalan sovellukset

Kotihoitosängyt

LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat luotettavaa ja hiljaista korkeuden ja selkäosan säätöä kotihoitosänkyihin, ja lisäksi niihin on saatavilla lukuisia valinnaisia ominaisuuksia.

Kotihoitosängyt

Karamoottorijärjestelmät kotihoitosänkyihin

Väestön rakenteen muuttuessa tarvitaan uusia tapoja hoitaa ikääntyneitä. Onneksi moderni teknologia tuo uusia mahdollisuuksia, joiden ansiosta yhä useampia potilaita voidaan hoitaa heidän kotonaan. Tämä vähentää sairaaloihin kohdistuvaa painetta, mutta lisäksi useimmat haluavat pysyä tutussa ympäristössä, jossa he tuntevat olonsa turvalliseksi ja jossa heillä on käytössään luotettavia apuvälineitä. LINAK-karamoottorit antavat valmistajille työkalut, joiden avulla he voivat tarjota luotettavia kotihoitosänkyjä ja saavuttaa etulyöntiaseman kilpailluilla markkinoilla.

  • Perusteellisesti testatut, luotettavaksi todetut ja helposti puhdistettavat järjestelmät
  • Laaja tuotevalikoima, jossa on valittavana lukuisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia
  • Globaali kumppani yli 30 vuoden kokemuksella

Väestön ikääntyessä myös dementiasta kärsivien määrä kasvaa. Se luo painetta hoitokodeille. Lisäksi potilaiden kotihoidon mahdollistaminen ja siihen tarvittavien apuvälineiden tarjoaminen vaativat huomattavia panostuksia. LINAKin karamoottoriratkaisujen avulla valmistajat voivat tarjota perustason kotihoitosänkyjä tai malleja, joissa on useita luotettavia säätöominaisuuksia ja turvallisuuden tunnetta lisääviä toimintoja.

Luotettavat ja terveydenhuollon standardien mukaiset järjestelmät
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti järjestelmänä ennen niiden lähettämistä tehtaalta. Näin voidaan varmistaa tuotteiden pitkä käyttöikä ja virheetön toiminta sekä EN60601:n kaltaisten kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisuus. LINAKin järjestelmien ansiosta tuotteille voidaan antaa jopa 5 vuoden takuu, ja niistä voidaan tarjota IPX6 Washable -versioita.

Kehitä asiakkaidesi tarpeiden mukaisia kotihoitosänkyjä
LINAKin kattavan tuotevalikoiman ansiosta voit tarjota sekä perustason ratkaisun, jossa on luotettava sängyn korkeuden ja selkäosan säätö, että kehittyneemmän järjestelmän, jossa on lukuisia valinnaisia ominaisuuksia, kuten sängystä poistumisen tunnistus, WET-anturi ja sängynalusvalo. Kaikki kotihoitojärjestelmämme sisältävät turvaominaisuuksia, kuten turvamutterin ja splines-toiminnon, jotka takaavat ratkaisun turvallisuuden sekä sängyn käyttäjälle että hoitajille ja vierailijoille.

Kokenut kumppani, joka toimii maailmanlaajuisesti
LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä terveydenhuollon sovelluksiin jo yli 30 vuoden ajan. Valmistajat saavat LINAKista kokeneen kumppanin, jonka kattavan tuotevalikoiman ansiosta he voivat kehittää uusia kotihoitosänkyjen sovelluksia. Maailmanlaajuisen toimintamme ansiosta voimme tarjota paikallista tukea, lyhyemmät toimitusajat ja ajantasaista tietoa markkinoista.

Näytä enemmän
Kotihoitosänkyjärjestelmä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Hoitoalan sovellukset

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät potilasnostimien ja erilaisten hoitosänkyjen säätämisestä sujuvaa ja tuovat laitteisiin uusia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalon, sängyn kastumisen tunnistuksen ja hoitajan kutsutoiminnon.

Näytä enemmän

Järjestelmät kotihoitosänkyihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä saa korkeuden sekä selkä- ja jalkatukien tasaisen säädön kotihoitosänkyihin. LINAK-järjestelmän määritykset riippuvat asiakkaan toiveista. Järjestelmän valintaan vaikuttavat voimantarve ja haluttu nopeus, äänitaso, kanavien (karamoottoreiden) ja lisälaitteiden määrä. LINAK toimittaa joustavia järjestelmiä markkinoiden tarpeisiin – perusjärjestelmistä aina edistyneisiin ratkaisuihin.

Kotihoitosänkyihin liittyvät videot

Lue lisää kotihoitosänkyihin tarkoitetusta sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.