Ota yhteyttä meihin
Hoitoalan sovellukset

Suihkutuolit

Monitoimisten, suihkussa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa avustavien suihkutuolien kysyntä on kasvussa. LINAK-karamoottoriratkaisujen käyttö nykyaikaisissa suihkutuoleissa tuo niiden suunnitteluun joustavuutta ja lisää mukautusmahdollisuuksia ja turvatoimintoja.

LINAK-tuotteita käyttävät suihkutuolit

Tutustu suihkutuolien toimintaan ja LINAKin ratkaisujen etuihin.

Lisätietoja

Järjestelmäratkaisu suihkutuoleihin

Monipuolisilla säätötoiminnoilla varustetut suihkutuolit voivat helpottaa hoitajien arkea ja tehostaa työskentelyä. Voimakkaiden karamoottorien tuomat säätötoiminnot parantavat hoitajien ergonomiaa erityisesti painavia potilaita nostettaessa.

Sähkökäyttöisten karamoottorien käytöllä on esimerkiksi seuraavat edut:

  • Korkeussäädettävistä suihkutuoleista tulee voimakkaita.
  • Ergonomia paranee.
  • Käyttäjien elämänlaatu paranee.

Sairaaloissa, hoitokodeissa ja -laitoksissa on entistä vähemmän käsipareja potilaiden hoitoon. Tässä tilanteessa tarvitaan laitteita ja välineitä, jotka helpottavat hoitajien arkea optimoimalla ergonomian ja tehokkuuden potilaiden ihmisarvoa unohtamatta.

Sähkökäyttöiset säätöjärjestelmät tuovat suihkutuolien istuinosiin, selkänojiin sekä käsinojiin ja jalkatukiin monenlaisia säätötoimintoja, jotka auttavat hoitajia työssään. Niiden ansiosta painavia potilaita ei tarvitse nostaa käsivoimin, mikä parantaa hoitajien ergonomiaa. LINAKin sähkökäyttöisten karamoottorien tuomat säätötoiminnot lisäävät hoitajien työtyytyväisyyttä.

Suihkutuolit helpottavat potilaiden henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Koska tuolit ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöön tarvitaan entistä vähemmän henkilökuntaa, myös kustannukset on helpompi optimoida ja työtapaturmia sattuu vähemmän.

Voimakkaan karamoottorijärjestelmän edut
LINAKin laaja tuotevalikoima tuo joustavuutta. LINAK-tuotteet ovat yhteensopivia keskenään, joten meiltä löytyy ratkaisu myös tilanteisiin, joissa järjestelmiin on lisättävä uusia tai entistä monimutkaisempia säätötoimintoja. LINAK haluaa järjestelmillään täyttää kaikki suihkutuolien vaatimukset, olivatpa tarvittavat toiminnot sitten yksinkertaisia tai monimutkaisia.

Ergonomia
Säädettävät tuolit ovat hoitajille erittäin tärkeitä, sillä niiden ansiosta hoitajat eivät rasitu fyysisesti avustaessaan potilaita näiden arkirutiineissa. Tuolien monipuoliset säätötoiminnot ja mukauttamismahdollisuudet parantavat hoitajien ergonomiaa merkittävästi. Resurssipula ja tulevaisuudennäkymät, joissa vanhusten osuus väestöstä kasvaa, tekevät oikeanlaisten laitteiden ja välineiden käytöstä vielä entistäkin tärkeämpää erityisesti työpaikkaergonomian näkökulmasta.

Elämänlaatu
LINAK-tuotteiden käyttö suihkutuoleissa lisää potilaiden omatoimisuutta ja parantaa turvallisuutta. Ne parantavat käyttäjiensä mukavuutta, ja niiden avulla potilas saattaa jopa voida käydä suihkussa täysin ilman hoitajan apua.

Näytä enemmän

Hoitoalan sovellukset

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät potilasnostimien ja erilaisten hoitosänkyjen säätämisestä sujuvaa ja tuovat laitteisiin uusia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalon, sängyn kastumisen tunnistuksen ja hoitajan kutsutoiminnon.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.