Ota yhteyttä meihin
Kodin kalusteet

Säädettävät moottorisängyt

LINAK-karamoottorijärjestelmien avulla valmistajat voivat tarjota laajan valikoiman miellyttäviä säätöratkaisuja säädettäviin moottorisänkyihin.

Säädettävät moottorisängyt

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät kaikentyyppisiin säädettäviin moottorisänkyihin

Kasvava tietoisuus yöunen laadun vaikutuksesta terveyteen on viime vuosikymmeninä lisännyt halua parantaa sänkyjen mukavuutta. Kuluttajat ovat valmiita investoimaan laadukkaisiin huonekaluihin – myös säädettäviin sänkyihin, joissa nukkumisen lisäksi vietetään usein aikaa kirjoja lukien tai televisiota katsellen.

LINAKin ratkaisut tarjoavat:

  • Laajan valikoiman tuotteita kaikentyyppisiin sänkyihin – olipa niissä sitten sälepohja tai joustinpatja
  • Luotettavia, vahvoja ja hiljaisia järjestelmiä
  • Energiatehokkaita karamoottoreita 

Säädettävät moottorisängyt antavat parasta mahdollista tukea kipeälle selälle. Ne voivat myös hieroa kevyesti, jolloin lihakset rentoutuvat ja unen laatu paranee tai olosta tulee muuten mukavampi. Himmeä sängynalusvalo, joka valaisee tien kylpyhuoneeseen yöllä, on yksi useista valinnaisista lisäarvoa tuovista ominaisuuksista. LINAK-karamoottorijärjestelmät tarjoavat kaiken tämän – sekä langattoman ohjauksen käsiohjaimella, sängyille suunnitellulla puheohjauksella ja mobiililaitesovelluksella.

Kokenut kumppani, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ratkaisuja
Tarvitsipa yrityksesi sitten sänkymoottoriratkaisuja tai lineaarisiin karamoottoreihin perustuvia järjestelmiä, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Yli 30 vuotta jatkuneen tuotekehityksen ansiosta LINAKilla on laaja valikoima testattuja ja luotettaviksi todettuja tuotteita, joilla on kaikki tarvittavat hyväksynnät. Nykyaikaiset ratkaisut on helppo integroida mihin tahansa sänkyrakenteeseen, ja niiden käyttö on intuitiivista. Valikoimastamme löytyy järjestelmiä sekä joustinpatja- että sälepohjasängyille.

Meidän avullamme yrityksesi voi tarjota vain luotettaviksi todettuja karamoottoriratkaisuja
Valitsemalla säädettävään moottorisänkyyn LINAK-karamoottorit yrityksesi osoittaa panostavansa kestävyyteen. Lukuisat perusteelliset testit varmistavat, että asiakkaat saavat luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun. Lisäksi he saavat tuotteen, joka on suunniteltu mahdollisimman hiljaiseksi.

Voimakasta tukea ja energiansäästöä
Vähän energiaa kuluttavien ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja siksi tarvitaankin LINAK® ZERO™ -teknologiaa. Lisäksi useimmat LINAK-järjestelmien osat eivät sisällä lainkaan PVC:tä, minkä ansiosta ne ovat alan ympäristöystävällisimpiä järjestelmiä.

Näytä enemmän
Säädettävä moottorisänkyjärjestelmä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Bed Control™ -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control™ -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

Ratkaisut säädettäviin kalusteisiin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa – esimerkiksi säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Näytä enemmän

Säädettäviin moottorisänkyihin liittyvät videot

Lue lisää säädettävissä moottorisängyissä käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä