Ota yhteyttä meihin
Kodin kalusteet

Säädettävät moottorisängyt

LINAKin karamoottorijärjestelmien avulla valmistajat voivat tarjota laajan valikoiman miellyttäviä säätöratkaisuja säädettäviin moottorisänkyihin.

Katso video
Säädettävät moottorisängyt

Käy virtuaalisessa esittelytilassamme

Haluatko tietää, miten karamoottoriratkaisuilla voidaan tuoda säätötoimintoja säädettäviin kalusteisiin, muihin kotitalouksien käyttökohteisiin ja työpöytiin?

Tutustu nyt

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät kaikentyyppisiin säädettäviin moottorisänkyihin

Lisääntyvä tietoisuus siitä, miten yöunen laatu vaikuttaa terveyteen, on viime vuosikymmeninä lisännyt kiinnostusta sänkyjen mukavuuden parantamiseen. Kuluttajat ovat valmiita investoimaan laadukkaisiin huonekaluihin – myös sänkyihin, joissa nukkumisen lisäksi vietetään usein aikaa lukien kirjoja tai katsellen televisiota.

LINAKin ratkaisut tarjoavat:

  • Laajan valikoiman tuotteita kaikentyyppisiin sänkyihin
  • Luotettavia, vahvoja ja hiljaisia järjestelmiä
  • Energiaa säästäviä  ja ympäristöystävällisiä karamoottoreita 

Säädettävät moottorisängyt tarjoavat parasta mahdollista tukea kipeälle selälle. Ne voivat myös hieroa kevyesti, jolloin lihakset rentoutuvat ja unen laatu paranee tai olosta tulee muuten mukavampi. Pehmeä sängynalusvalo, joka  valaisee tien kylpyhuoneeseen yöllä, on yksi useista valinnaisista lisäarvoa tuovista ominaisuuksista. LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat kaiken tämän – sekä lisäksi langattoman ohjauksen kauko-ohjaimella tai mobiililaitteen sovelluksella.

Kokenut kumppani, joka tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia ratkaisuja
Tarvitsitpa sitten sänkymoottoriratkaisuja tai lineaarisiin karamoottoreihin perustuvia järjestelmiä ohjausyksikön kanssa, me pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Yli 30 vuotta jatkuneen tuotekehityksen ansiosta LINAKilla on markkinoiden laajin valikoima testattuja ja luotettaviksi todettuja tuotteita, joilla on kaikki tarvittavat hyväksynnät. Nykyaikaiset ratkaisut on helppo sovittaa mihin tahansa sänkyrakenteeseen, ja niiden käyttö on intuitiivista.

Tarjoa vain luotettaviksi todettuja karamoottoriratkaisuja
Valitsemalla säädettävään moottorisänkyyn LINAKin karamoottorit osoitat panostavasi kestävyyteen. Lukuisat perusteelliset testit varmistavat, että asiakkaat saavat luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun. Lisäksi he saavat tuotteen, joka on suunniteltu mahdollisimman hiljaiseksi. Testit takaavat myös sen, että karamoottoreiden suuri nostokapasiteetti toimii virheettömästi kuormasta riippumatta.

Voimakasta tukea ja energiansäästöä
Vähän energiaa kuluttavien ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja sen vuoksi tarvitaan LINAK® ZERO™ -teknologiaa. Lisäksi useimmat LINAK-järjestelmien osat eivät sisällä lainkaan PVC:tä, minkä ansiosta ne ovat alan ympäristöystävällisin järjestelmä.

Näytä enemmän
Säädettävä moottorisänkyjärjestelmä

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Bed Control™ -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control™ -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

Ratkaisut säädettäviin kalusteisiin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa – esimerkiksi säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Näytä enemmän

Säädettäviin moottorisänkyihin liittyvät videot

Lue lisää säädettävissä moottorisängyissä käytettävästä sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.