Säädettävät kotisängyt

Ratkaisut säädettäviin kotisänkyihin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa, kuten säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Ratkaisut säädettäviin kotisänkyihin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa, kuten säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Sähkökäyttöiset karamoottorit tekevät hyvistä kalusteista parempia

Säädettävien kotisänkyjen kysyntä on kasvanut jatkuvasti viimeisten 10 vuoden aikana. Käyttäjät kaipaavat lepoa, rentoutumista ja mukavuutta raskaan työpäivän jälkeen. LINAK haluaa tehdä hyvistä kalusteista vielä parempia tekemällä niistä helppokäyttöisempiä muotoilusta tinkimättä, jotta ne toisivat käyttäjille heidän kaipaamaansa lisäarvoa. LINAK-ratkaisuilla on seuraavat edut:

  • Mukavuutta lisäävät luotettavat ja kestävät järjestelmät
  • Laaja valikoima ja runsaasti mahdollisuuksia
  • Maailmanlaajuisesti toimiva kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus

LINAK-karamoottorijärjestelmien avulla yrityksesi voi suunnitella täysin asiakkaidensa tarpeita vastaavia tuotteita.  Edistyneistä järjestelmistämme löytyy varmasti oikeanlainen vaihtoehto, valmistipa yrityksesi sitten sängyn mukavuutta lisääviä tuotteita tai sen lisäksi erilaisilla lisävarusteilla ja -toiminnoilla – kuten käsiohjaimella, hierontatoiminnolla tai sängynalusvalolla – varustettuja tuotteita. 

Tehokas karamoottori kauniissa kalusteissa
LINAK-tuotteet on suunniteltu kestämään päivittäisessä käytössä vuosikausia. Pitkäkestoisuus edellyttää kestäviä ja luotettavia ratkaisuja, ja otamme tämän huomioon sekä kehitys- että tuotantovaiheessa ja sen jälkeen. Kaikki LINAK-tuotteet testataan perusteellisesti – myös järjestelminä – ja ne täyttävät kaikki tarvittavat standardit ja vaatimukset.

Laaja tuotevalikoima
Tarvitsipa yrityksesi sitten tuotteen pienikokoiseen sovellukseen tai monitoimiratkaisuun, laajasta LINAK-valikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen tuote. Koska valikoima on laaja, suunnittelijat saavat tavallista enemmän vapauksia luoda tarkalleen sellaisia tuotteita ja malleja kuin markkinoilla kaivataankin. Ympäristötietoisille käyttäjille voidaan lisäksi tarjota ZERO™-teknologiaa käyttäviä ratkaisuja, joissa valmiustilan virrankulutus on erittäin pieni. 

Maailmanlaajuisesti toimivaan, kokeneeseen kumppaniin voi luottaa
LINAK on keskittynyt sähkökäyttöisten karamoottoreiden kehittämiseen jo yli 30 vuotta. LINAK suhtautuu avoimesti uusiin kumppanuuksiin, tunnemme paikalliset markkinat, ja tukipalvelumme ovat helposti saatavilla maailmanlaajuisen verkostomme kautta.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin play-icon

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.