Ota yhteyttä meihin
Materiaalinkäsittely

Cobottikuormaajaratkaisut

Sähkökäyttöiset nostopilarit nopeuttavat ja helpottavat lavojen kuormausta. ELEVATE™ on cobottikuormaajille suunniteltu nostopilarimme, joka pidentää kuormaajien nostokorkeutta, kasvattaa niiden nopeutta ja tuo niiden käyttöön tavallista enemmän joustavuutta. ELEVATE on voimakkaan LC3 IC -nostopilarimme erikoisversio.

ELEVATE™-nostopilari cobottikuormaajiin

Nostopilarit kasvattavat cobottikuormaajien nosto- ja kurottuvuuskorkeutta

Cobottikuormaajat ovat erinomainen ratkaisu materiaalinkäsittelyyn, sillä ne vapauttavat työntekijät yksitoikkoisista ja fyysisesti raskaista töistä muihin tehtäviin.

Cobottikuormaajien nostokorkeus on yleensä kuitenkin varsin rajallinen, joten ne eivät voi pinota laatikoita kovin korkealle.

LINAK® ELEVATE -nostopilari muuttaa tilanteen, sillä sen avulla kuormalavoista voidaan tehdä entistä korkeampia. Kuormaustasoa voidaan laskea ja nostaa kuormauksen aikana, jotta kuormaajan työskentelyasento pysyisi aina parhaana mahdollisena. Seitsemännen akselin lisääminen cobottiin on myös taloudellisesti järkevää.

ELEVATE-nostopilari vie cobottikuormaajat aivan uudelle tasolle, sillä se on:

  • Nopea: Jopa 100 mm/s:n nopeus kuormasta riippumatta sekä valinnainen rinnakkaisajo.
  • Joustava: Sisäänrakennettu ohjauselektroniikka sekä digitaaliset ja analogiset I/O-vaihtoehdot tai Modbus TCP/IP.
  • Vankka: Vähäinen taipuma 100 kg:n kuormalla ja jopa 1 400 Nm:n dynaaminen taivutusmomentti.
 

ELEVATE on helposti asennettava, cobottikuormaajille suunniteltu nostopilari. Useiden erilaisten asennuslaippojen ansiosta se on yhteensopiva hyvin monenlaisten, niin pienten kuin suurtenkin cobottikuormaajien kanssa. Yrityksesi voi valita kuormausjärjestelmänsä sähkökäyttöisen nostopilarin hallintaan haluamansa tiedonsiirtorajapinnan: digitaalinen tai analoginen I/O (ELEVATE Easy ja ELEVATE Pro) tai Modbus TCP/IP (ELEVATE Modbus).

ELEVATE-nostopilarille on saatavilla erilaisia lisävarusteita, jotta sen integrointi olisi mahdollisimman helppoa. Lisävarustepakkauksissa on asennuslevyjä ja kaapeleita. Toimitukseen sisältyy cobottimerkkikohtainen ohjainohjelmisto.

Käyttöohjeessa on tarkempia teknisiä tietoja, kuten B10-tiedot, joiden perusteella voi arvioida, onko nostopilarin arvioitu käyttöikä yhdenmukainen lavakuormaajan kanssa. Kuormitukseen perustuvien käyttöastetietojen perusteella voi puolestaan selvittää, soveltuuko ELEVATE tietyn tuotantolinjan läpimenoaikaan.

Haluatko lisätietoja sähkökäyttöisestä nostopilarista? ELEVATE on voimakkaan LC3 IC -nostopilarimme erikoisversio.

 
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä nyt
 

Nopeampi kuin koskaan ennen

ELEVATE tehostaa lavakuormaajien suorituskykyä ja pitää ne tuotantolinjan läpimenoaikojen tahdissa. Koska ELEVATE-nostopilarin nopeus on jopa 100°mm/s ja sitä voidaan ajaa rinnakkain cobottikuormaajan kanssa, cobotti voidaan pitää aina halutussa tuotantotahdissa. Sähkökäyttöinen nostopilari toimii sulavasti ja avautuu täyteen pituuteensa alle 10 sekunnissa. Nostopilarin nopeus pysyy tasaisena jopa 100 kg:n kuormalla, joten se vie lavojen kuormauksen aivan uudelle tasolle.

 

Joustavuutta ja yksinkertaisuutta

ELEVATE-nostopilarissa on sisäänrakennettu ohjauselektroniikka, joten se on kompakti ja rakenteeltaan yksinkertainen. Koska saatavilla on useita rajapintaliittymiä, ratkaisu on helppo ottaa käyttöön eri käyttökohteissa ja sen vianmääritys, diagnostiikka ja optimointi on vaivatonta.

Saatavilla olevat versiot: ELEVATE Easy, ELEVATE Pro ja ELEVATE Modbus. Monipuoliset hallintamahdollisuudet tekevät käytöstä erittäin joustavaa. Jopa asemointi ja nopeudensäätö ovat valittavissa tarpeiden mukaisesti.

  • ELEVATE Easy yksinkertaisesti nostaa tai laskee cobottikuormaajan. Rajapintaliittymässä on vain neljä digitaalista I/O-porttia: kaksi signaaleista on varattu sisään ja ulos suuntautuvan liikkeen valvontaan ja kaksi päätyrajasignaalien takaisinkytkentään.
  • ELEVATE Pro -nostopilarin nopeutta ohjataan analogisella 4–20 mA:n signaalilla. Asentosijaintitiedosta vastaavat koodaussignaalit. Tämän ansiosta cobotti voidaan nostaa missä tahansa asennossa.
  • ELEVATE Modbus -nostopilaria ohjataan Ethernet Modbus TCP/IP -protokollalla. Halutut korkeusasennot voidaan asettaa pilariin suoraan. Eri asetuksia, kuten käyttö- ja kiihdytysnopeutta, voidaan säätää tarpeiden mukaisesti. Takaisinkytkentätiedot, kuten sijainti, tila ja virheet, ovat tarkasteltavissa.
 

Vankka ja kestävä

Tämä vankka ja vakaa nostopilari kestää erinomaisesti cobottikuormaajan liikkeet. Näin ollen kuormaus tapahtuu tarkasti jopa kaikkein ylimmilläkin tasoilla.

Pehmeän käynnistyksen ja pysäytyksen ansiosta järjestelmä toimii sulavasti, eikä siinä esiinny tarpeetonta tärinää. Kaikki tämä pidentää nostopilarin ja hiiliharjattoman moottorin käyttöikää. Lisäksi hiiliharjattoman moottorin asemointi on tarkkaa (+/-1,5°mm).

ELEVATE nostaa cobottikuormaajat aivan uusiin korkeuksiin niin luotettavuuden kuin suorituskyvynkin kannalta.

Jos yritykselläsi on vaatimuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön. Jos taas haluat tutustua materiaalinkäsittelyyn ja teollisuustuotantoon suunniteltuihin ratkaisuihimme, saat lisätietoja täältä.

Näytä enemmän
ELEVATE™-logo
 
 

Cobottikuormaajan ohjainohjelmisto

 

URCap yhdistää Universal Robotsin cobotit ELEVATE-nostopilariin.

Universal Robotsin sertifiointilogoLataa

TMFlow’n ELEVATE-komponentit yhdistävät OMRON TM°-cobotit ELEVATE-nostopilariin.

OMROM-logoLataa
 
 
 

Cbun yhdistää Kassow Robotsin cobotit ELEVATE-nostopilariin.


Kassow Robotsin logoLataa

TMFlow’n ELEVATE-komponentit yhdistävät Techman Robotin cobotit ELEVATE-nostopilariin.

Techman Robotin logoLataa
 
 
 

Ohjaa ELEVATE™-nostopilaria Pally URCapillä tai simuloi yrityksesi kuormausratkaisua MyRobot.cloudissa.

Pallyn ja MyRobot.cloudin logotLisätietoja
 

Tiedostot

ELEVATE™- LC3 IC -nostopilarien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan ELEVATE-nostopilarin asentaminen, käyttö ja ylläpito.

Modbus TCP/IP -protokollan käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAKin Modbus TCP/IP rajapintaliitännän toiminta.

ELEVATE™-nostopilarin pikaopas Universal Robotsin coboteille

Lue, miten ELEVATE-nostopilari otetaan käyttöön Universal Robotsin cobottien kanssa.

ELEVATE™-nostopilarin pikaopas OMRON TM- ja Techman Robot -coboteille

Lue, miten ELEVATE-nostopilari otetaan käyttöön Omron TM- ja Techman Robot -cobottien kanssa.

Materiaalinkäsittelyratkaisut

Älykkäät ja luotettavasti toimivat sähkökäyttöiset karamoottorit ja nostopilarit automatisoitujen varastojen ja tuotantolinjojen nostolaitteisiin.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä