Ota yhteyttä meihin

Pally ja MyRobot.cloud

Pallyn ja MyRobot.cloudin toimittaa Rocketfarm. Cobottikuormaajiin suunniteltua ELEVATE™-nostopilaria voi ohjata Pally URCapillä. Yrityksesi voi myös simuloida kuormausratkaisuaan MyRobot.cloudissa.

 

Pally: Helppokäyttöinen kuormausohjelmisto Universal Robotsin cobotteihin

Pally URCapissä käytetään ELEVATE-nostopilaria, mikä helpottaa ja nopeuttaa lavojen kuormaamista.

Pally on johtava ohjelmisto cobottikuormaajiin. Pally URCap voidaan integroida Universal Robotsin cobotteihin, eikä tämän helppokäyttöisen ratkaisun asennukseen ja käyttöön tarvita ohjelmointitaitoja.

Pally helpottaa lavojen kuormaamista UR-coboteilla merkittävästi:

Rocketfarmin toimittaman Pally-kuormausohjelmiston logo
 
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Monimutkaistenkin kuormausliikesarjojen luominen onnistuu muutamassa minuutissa.
  • Parempaa tuottavuutta: Samoilla liikesarjoilla voidaan käsitellä erikokoisia laatikoita ja cobotti voi poimia useita paketteja kerralla sekä pinota niitä tavallista korkeammalle yms.
  • Enemmän joustavuutta: Osien vaihtaminen ja asentaminen on vaivatonta, ja eri liikekuvioiden välillä voidaan vaihtaa ilman ohjelmiston uudelleenohjelmointia.
 

Pallyn käytön aloittaminen

 

MyRobot.cloud: Digitaalisten kaksosten simulointityökalu kuormausjärjestelmiin

MyRobot.cloud on Rocketfarmin toimittama pilvipohjainen kuormausratkaisu. Sen avulla voidaan suunnitella ELEVATE-nostopilaria hyödyntävät kuormausprojektit, ja se on suunniteltu sujuvoittamaan ja parantamaan kuormausjärjestelmää sen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Tällä työkalulla yrityksesi voi luoda digitaalisen kaksosen kuormausprojektilleen. Sen avulla voidaan simuloida ja vahvistaa liikekuvioita etäältä käsin ja ladata ohjelmisto laitteistoon.

MyRobot.cloudin etuja:

Rocketfarmin toimittaman, kuormaukseen suunnitellun digitaalisten kaksosten simulointityökalun logo
 
  • Luo digitaalisen kaksosen kuormausratkaisulle: Liikekuvioita voidaan simuloida niiden optimoimiseksi ennen laitteistoon lataamista.
  • Mahdollistaa soveltuvuusselvitykset: Projektia voidaan testata ja muokata nopeasti esimerkiksi testaamalla erikokoisia cobotteja ELEVATE-nostopilarin kanssa.
  • Kasvattaa myyntiä: Mahdollisuus testata ja vahvistaa kuormausprojekteja digitaalisilla kaksosilla tuo uutta pontta myyntitapaamisiin.
 

Lisätietoja MyRobot.cloudista

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä