Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Leikkauspöydät ja -tuolit

LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat tarkkuutta, voimaa ja useita kanavia, joten niiden avulla voidaan luoda kaikentyyppisiä sairaaloiden leikkaussaleissa säädettäviä pöytiä ja tuoleja.

Leikkauspöydät ja -tuolit

Karamoottoriratkaisut leikkauspöytiin ja -tuoleihin

Kirurgian ja muiden lääketieteen alojen kehittyessä jatkuvasti terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialla maailmassa tarvitsevat sairaaloihin säädettäviä laitteita, jotka ovat entistä vahvempia, tarkempia, nopeampia ja helpommin ohjattavia. Tämä luonnollisesti lisää liikkeen ohjauksen vaatimuksia. Oikeanlaiset sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat kuitenkin muun muassa seuraavat edut:

  • Helppo asemointi kehittyneiden muistitoimintojen ansiosta
  • Joustava kaapelien hallinta, optimoitu muotoilu ja helppo puhdistus
  • Kompakti rakenne parantaa työskentelyasentoja

Työskentelivätpä terveydenhuollon ammattilaiset sitten kiinteän leikkauspöydän ääressä leikkaussalissa tai liikuteltavan toimenpidetuolin ääressä, vaatii optimaalinen työtulos optimaalista ergonomiaa. Lisäteho raskaiden potilaiden siirtelyssä on yhtä tärkeää kuin kyky toistaa monimutkaisia liikekuvioita, jotta voidaan varmistaa sekä kirurgin hyvä työskentelyasento että potilaiden mukavuus.  

 

Tukeva rakenne ja muistipaikkojen avulla helposti tehtävä asemointi
LINAKin karamoottorijärjestelmät on suunniteltu kestämään raskaita kuormia. Nostopilareillamme on suuri vääntökestävyys ja ne ovat hyvin luotettavia, koska ne testataan perusteellisesti kansainvälisten terveydenhuoltoalan standardien vaatimusten mukaisesti. LINAKin ohjausyksiköt on suunniteltu luomaan monimutkaisia liikekuvioita, ja lisäksi ne tarjoavat useita säätämistä nopeuttavia ja helpottavia muistitoimintoja. 

Joustava rakenne ja paljon eri vaihtoehtoja
LINAKin tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkeen, tarvitsitpa sitten muutaman karamoottorin yksinkertaisen järjestelmän tai kehittyneen monitoimisen leikkauspöytäjärjestelmän, johon kuuluu useita karamoottoreita ja monimutkaisia liikekuvioita. LINAK CO-Link™ -toiminnon ansiosta voit esimerkiksi kaksinkertaistaa karamoottoreiden lukumäärän, minkä lisäksi ohjausyksikkömme tarjoavat joustavan kaapeleiden hallinnan, joka auttaa ylläpitämään korkeaa turvallisuustasoa.

Optimaalinen työskentelyasento kompaktin muotoilun ansiosta
LINAK on suunnitellut karamoottoreita terveydenhuollon laitteistoihin yli 30 vuoden ajan, ja olemme jatkuvasti parantaneet tuotteidemme muotoilua. Kompakti tuote parantaa ergonomiaa, ja kirurgi ja muu terveydenhoidon henkilökunta pystyy sijoittamaan jokaisen potilaan tarkasti oikeaan kohtaan, jolloin työskentely sujuu tehokkaasti.

 
Näytä enemmän
BL1 - CO61 - HD80

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LC3 play-icon

Vahvan nostopilarin LC3 ainutlaatuisen hiljainen ääni

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

LA40-video play-icon

LA40

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Karamoottorijärjestelmät leikkauspöytiin

Voimaa, tarkkuutta ja sujuvaa liikettä vaativaan leikkaussalikäyttöön

LINAK IPX6 Washable DURA™ -esite

Nykyaikainen terveydenhoito edellyttää laitteilta pesunkestävyyttä. Säädettäviin sairaala- ja hoitolaitteisiin tarkoitettu LINAK IPX6 Washable DURA™ helpottaa puhtaanapitoa.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä