Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Röntgenlaitteet

LINAK-karamoottorit ja -nostopilarit tuovat hienosäädön moderneihin röntgenlaitteisiin

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut sairaaloiden röntgenlaitteisiin

Karamoottoriratkaisut röntgenlaitteisiin

Kirurgia kehittyy jatkuvasti, ja hoitohenkilökunta pystyy tekemään yhä monimutkaisempia toimenpiteitä ja huolehtimaan myös tarvittavasta jälkihoidosta. Röntgenlääkärit tarvitsevat entistä tehokkaampia ja kestävämpiä laitteita hoidon tehokkuuden ja laadun parantamiseksi. Sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen käyttö tuo röntgenlaitteisiin esimerkiksi seuraavat edut:

  • Tehokkaat karamoottorit kykenevät tarkkoihin veto- ja työntöliikkeisiin.
  • Ratkaisut ovat lääketieteellisesti hyväksyttyjä ja niiden kaapelointi on helppo hallita.
  • Asiakkaat voivat hyödyntää suurta tuotevalikoimaamme ja pitkää kokemustamme.

Nykyaikaiset röntgenlaitteet on voitava kohdistaa erittäin tarkasti. Siihen tarvitaan sekä riittävästi voimaa että edistynyt ohjausjärjestelmä, jolla voidaan tehdä useita säätöjä samanaikaisesti. LINAK haluaa täyttää kaikki nykyaikaisten röntgenlaitteiden vaatimukset, ja siksi valmistammekin tehokkaita karamoottoriratkaisuja, jotka suoriutuvat tehtävistä moitteettomasti.

 

Lisää voimaa ja monipuolisia liikkeitä
Tarkka kohdistaminen on röntgenlaitteissa äärimmäisen tärkeää, käytettiinpä niissä sitten C-kaarta tai olipa kyseessä säädettävästä pöydästä ja kattoon asennetusta röntgenlaitteesta muodostuva yhdistelmä. Tärkeitä ovat myös joustavuus ja nopeus. Jo itsessään tehokasta LINAK-ratkaisua voidaan täydentää nostopilareilla ja mukautetulla ohjelmistolla.

Kestävät, lääketieteellisesti hyväksytyt ratkaisut
Kaikki LINAK-karamoottorijärjestelmien osat testataan tarkoin, ennen kuin ne tuodaan markkinoille. Kaikki tuotteemme täyttävät kansainväliset terveydenhuollon standardit, joten ne auttavat pidentämään laitteistojen käyttöikää. Niitä ei myöskään tarvitse huoltaa. Toimenpidetilojen hygieniasta on lisäksi vaivatonta huolehtia, sillä tuotteemme ovat helposti puhdistettavissa ja niiden kaapelointi helppo hallita. 

Hyödynnä laajan LINAK-tuotevalikoiman ja pitkän kokemuksemme tuomat edut
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja mitä erilaisimpiin terveydenhuollon käyttökohteisiin. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki tarpeet, ja tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme. Koska toimimme 35 maassa, tunnemme myös paikalliset markkinat. 

Näytä enemmän
BL1 – CO61 – HD80
LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä