Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Sairaalasängyt

LINAK-karamoottorijärjestelmät tarjoavat sairaalasänkyihin tasaista, ergonomista ja hiljaista korkeuden, jalka- ja selkätukien säätöä sekä lukuisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia.

Sairaalasängyt

Karamoottoriratkaisut sairaalasänkyihin

Henkilöstön väheneminen ja potilaiden määrän lisääntyminen ovat ongelmia, joiden kanssa sairaalat painivat joka puolella maailmaa. Erityisesti ikääntyneitä, liikalihavia ja monisairaita potilaita on koko ajan enemmän. Nämä trendit tarkoittavat, että potilaiden mukavuutta, henkilökunnan ergonomiaa ja sairaaloiden tehokkuutta lisäävien kehittyneiden apuvälineiden kehittämisen tarve kasvaa jatkuvasti. LINAKin karamoottorijärjestelmät tarjoavat liikettä ja älykkäitä ominaisuuksia sairaalasänkyihin, ja niiden avulla valmistajat voivat vastata kysyntään ja saada lukuisia etuja tiukasti kilpailluilla markkinoilla.

  • Kattava tuotevalikoima kaikentyyppisiin sänkyihin
  • Testatut ja laadukkaat karamoottorit, jotka täyttävät terveydenhuollon standardien vaatimukset
  • Globaalin kumppanin kokemus ja ammattitaitoinen projektinhallinta

Ergonomia, mukavuus ja tehokkuus ovat kolme avainsanaa, jotka kuvaavat LINAKin sairaalasänkyihin tarkoitettuja karamoottorijärjestelmiä. Kaikkiin kolmeen ominaisuuteen on kiinnitettävä huomiota markkinoilla erottautumiseksi ja nykyisten sekä tulevien haasteiden ratkaisemiseksi. LINAKin karamoottorijärjestelmien avulla se on mahdollista, sillä ne tarjoavat tasaista liikettä korkeuden, jalka- ja selkätukien säätöön. Lisää älykkäitä ominaisuuksia ja paranna tehokkuutta.

Suunnittele juuri asiakkaidesi tarvitsema sänky
LINAKin kattavan tuotevalikoiman ansiosta voit suunnitella juuri asiakkaidesi tarpeiden mukaisia sairaalasänkyjä. Olipa kyseessä sitten perustason ratkaisu tasaisilla ja hiljaisilla sähkökäyttöisillä säätöominaisuuksilla tai kehittyneempi järjestelmä, jossa on lukuisia älykkäitä ominaisuuksia, kuten WET-tunnistus, sängystä poistumisen tunnistus, vaaka tai sähkökäyttöinen jarrujärjestelmä, LINAK pystyy toimittamaan kaiken tarvitsemasi.

Testatut ja luotettavat sekä terveydenhuollon standardien mukaiset järjestelmät
Kaikki LINAKin tuotteet testataan läpikotaisin järjestelmänä ennen niiden tehtaalta lähettämistä. Näin voidaan varmistaa tuotteiden pitkä käyttöikä ja laadukas toiminta sekä EN60601:n kaltaisten kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisuus. Järjestelmiemme avulla voit tarjota sänkysovelluksen, jossa on lukuisia turvaominaisuuksia, kuten splines-kara, pikavapautus ja turvamutteri. IPX6 Washable -ominaisuus on saatavilla kaikkiin sairaalasänkyjärjestelmiin.

Globaali kumppani takaa lyhyet toimitusajat
LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoreita terveydenhuollon sovelluksiin jo yli 30 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olemme luoneet maailmanlaajuisen verkoston, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme paikallista tukea ja lyhyet toimitusajat kaikkialla maailmassa. LINAK on globaali kumppani, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, laajan kokemuksen ja paikallisten markkinoiden tuntemuksen.

Näytä enemmän
Sairaalasänkyjärjestelmä

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

LINAK esittelee sairaalasänkyihin kehitetyn perustason OpenBus™ -järjestelmän play-icon

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän

Järjestelmät sairaalasänkyihin

LINAK-karamoottorijärjestelmät tarjoavat sairaalasänkyihin tasaisen liikkeen sekä erilaisia älykkäitä toimintoja ja lisäarvoa tuovia ominaisuuksia. LINAK-karamoottorijärjestelmien määritykset riippuvat asiakkaan toiveista. Järjestelmässä voidaan keskittyä kuormaan, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) määrään tai lisävarusteiden määrään. LINAK toimittaa joustavia järjestelmiä markkinoiden tarpeisiin – Basic-versioista Advanced-ratkaisuihin.

Sairaalasänkyihin liittyvät videot

Lue lisää sairaalasänkyjen sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAK esittelee sairaalasänkyihin kehitetyn perustason OpenBus™ -järjestelmän play-icon

LINAK esittelee sairaalasänkyihin tarkoitetun perustason OpenBus™ -järjestelmän

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.