Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Sairaaloiden hoitotuolit

LINAKin karamoottoriratkaisut mahdollistavat hoitotuolien korkeuden, jalkatukien ja selkänojan sujuvan ja helpon säädön.

Hoito- ja tutkimustuolit

Karamoottoriratkaisut hoitotuoleihin

Elämäntapasairaudet kuormittavat sairaaloita koko ajan enemmän. Liikalihavuus on yksi trendeistä, joka lisää hoitoa tarvitsevien potilaiden määrää joka puolella maailmaa. Hoitotuoleja käytetään useisiin erilaisiin tarkoituksiin, kuten veren luovutukseen, dialyysihoitoon ja päiväkirurgisesta toimenpiteestä toipumiseen. Sairaaloiden hoitotuoleihin tarkoitetut LINAKin karamoottoriratkaisut lisäävät potilaiden mukavuutta, parantavat henkilökunnan ergonomiaa ja tarjoavat laitevalmistajille useita etuja.

  • Joustavia järjestelmiä ja lukuisia valinnaisia turvaominaisuuksia
  • Testattuja ja laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät kansainvälisten terveydenhuollon standardien vaatimukset
  • Globaali kumppani yli 30 vuoden kokemuksella

Potilaiden määrän lisääntyessä heistä huolehtivien työntekijöiden määrä vähenee. Tämä ei ole vain tulevaisuuden uhkakuva vaan haaste, jonka sairaaloiden henkilökunta ja potilaat ympäri maailmaa kohtaavat joka päivä jo tällä hetkellä. Sen vuoksi lääkärien ja sairaanhoitajien on työskenneltävä tehokkaammin, nopeutettava prosesseja ja lisättävä potilaiden mukavuutta. Korkeuden, selkänojien sekä jalkatukien sähköinen säätö lisää mukavuutta ja parantaa työntekijöiden ergonomiaa.

Aina joustavia ja juuri tarpeisiisi sopivia ratkaisuja
LINAKin kattava tuotevalikoima tarjoaa joustavuutta. Koska kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa, voit koota juuri tarvitsemasi ratkaisun. Lisäksi lisävarusteiden ja pikavapautuksen kaltaisten ominaisuuksien jatkuva kehittäminen auttavat täyttämään erilaiset turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Käytä testattuja ja luotettavaksi todettuja karamoottoreita ja minimoi huoltotarve
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti järjestelmänä ennen niiden julkaisua. Testeillä voimme osoittaa karamoottoreiden kestävyyden ja varmistamme korkean suorituskyvyn niiden koko käyttöiän ajaksi. SDT:n (Service Data Tool) kaltaiset ominaisuudet mahdollistavat laitteen tietojen tarkastelun sekä ehkäisevät huoltotoimenpiteet. LINAK testaa ja sertifioi kaikki tuotteensa, jotta ne ovat kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisia. Näin sinun on helpompi hankkia tarvittavat terveydenhuoltoalan hyväksynnät sovelluksellesi.

Kaikki palvelut tarjoava kokenut kumppani
LINAK on kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan ja suunnitellut niihin jatkuvasti laajenevan valikoiman lisäarvoa tuovia lisävarusteita. Näin laitevalmistajat voivat hankkia yhdeltä toimittajalta kaikkien hoitotuoliensa kanssa yhteensopivat karamoottorijärjestelmät – asiakkaan tarpeista riippuen ne voivat olla kehittyneempiä järjestelmiä tai perustason ratkaisuja.

Näytä enemmän
Hoitotuolijärjestelmä
Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän

Järjestelmät toimenpidetuoleihin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan nostaa ja säätää hoitopöytiä tasaisesti, ja ne parantavat sekä potilaiden mukavuutta että lääkäreiden ergonomiaa. Tarpeet vaihtelevat ja eri käyttökohteet edellyttävät erityyppisiä järjestelmiä. Tarvittiinpa toimenpidetuoleihin sitten perusjärjestelmää tai edistyneempää, räätälöityä ratkaisua, meiltä löydätte varmasti oikeanlaisen järjestelmän. LINAK tarjoaa hoitotuoleihin kolme eri tuoteversiota. Niistä voidaan luoda erilaisia yhdistelmiä. Versiot ovat Basic, Medium ja Advanced.

Hoito- ja tutkimustuoleihin liittyvät videot

Lue lisää hoito- ja tutkimustuoleihin tarkoitetusta sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä