Ota yhteyttä meihin
Sairaalalaitteet

Sairaaloiden toimenpide- ja tutkimuspöydät

LINAKin karamoottorit tarjoavat sujuvaa korkeuden, jalkatukien ja selkänojien säätöä nykyaikaisiin toimenpide- ja tutkimuspöytiin.

Toimenpide- ja tutkimuspöydät

Karamoottoriratkaisut sähkösäädettäviin toimenpide- ja tutkimuspöytiin

Sairaalat ympäri maailman etsivät tapoja, joilla ne voisivat parantaa sairaanhoitajien ja lääkärien työympäristöä. Ergonomiaan panostetaan koko ajan enemmän, jotta henkilökunnan selkäkipujen ja -sairauksien määrä voitaisiin minimoida. Asiaan on kiinnitettävä huomiota, koska potilaissa on yhä enemmän liikalihavia. LINAKin karamoottoreiden vahva säätövoima lisää potilaiden mukavuutta ja parantaa henkilökunnan ergonomiaa, minkä lisäksi ne tarjoavat paljon etuja laitevalmistajille.

  • Kattava tuotevalikoima takaa suunnittelun vapauden
  • Testatut ja luotettaviksi todetut järjestelmät varmistavat standardien mukaisuuden
  • Kokenut kumppani, joka on maailmanlaajuisesti edustettuna

Sairaanhoitajat ja lääkärit työskentelevät usein hankalissa asennoissa toimenpide- ja tutkimuspöytien ääressä. Se voi aiheuttaa kivuliaita selkäsairauksia, toistuvia poissaoloja töistä ja kasvattaa sairaaloiden kuluja. Haittoja voidaan ehkäistä integroimalla sähkökäyttöisiä karamoottoreita pöytien rakenteeseen. Samalla paranee potilaiden mukavuus, kun korkeutta, selkä- ja jalkatukia voidaan säätää pehmeästi.

Pidä suunnittelu hallinnassasi lukuisten vaihtoehtojen avulla
LINAKilla on erittäin laaja ja erikoistunut lineaaristen sähkökäyttöisten karamoottorien ja karamoottoriratkaisujen tuotevalikoima. Tarvitsitpa sitten perustason korkeussäätöä, joka sopii rinnakkaiseen tai saksirakenteeseen, tai kahden nostopilarin ratkaisun ylös- ja alaspäin suuntautuvaan liikkeeseen, LINAK pystyy todennäköisesti tarjoamaan kaiken, mitä tarvitset pysyäksesi kilpailijoiden edellä. LINAKin ratkaisu tarjoaa joustavuutta karamoottorin liikkeiden ohjelmointiin. Lisäarvoa tuova ominaisuus on huollontarpeen ilmoittava SDT-työkalu (Service Data Tool).

Testattuja ja vaatimusten mukaisia järjestelmiä, joihin voit luottaa
Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Testausta ei tehdä pelkästään standardien vaatimusten täyttämiseksi, vaan se varmistaa myös tuotteiden pitkän käyttöiän, virheettömän toiminnan ja vähäisen huoltotarpeen. LINAKilla kaikki testataan järjestelmänä ja kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti.

Kokenut kumppani, joka toimii maailmanlaajuisesti
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan jatkuvasti kehittänyt sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä ja ratkaisuja. Jatkuvan tutkimuksen ja tuotekehityksen ansiosta yrityksemme on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti ja tuntee markkinat läpikotaisin. Lisäksi LINAK kuuntelee tarkasti valmistajien toiveita ja pyrkii olemaan joustava kumppani, joka pystyy tarvittaessa toimittamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Näytä enemmän
Toimenpide- ja tutkimuspöytäjärjestelmät

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Säädettävien hoitopöytien joustavuus ja hieno muotoilu play-icon

Joustavuus ja upea muotoilu

LA40-video play-icon

LA40

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Sairaalalaitteet

LINAK-karamoottorijärjestelmät auttavat säätämään sairaalasänkyjä, hoitopöytiä ja -tuoleja sekä potilasnostimia ergonomisesti, ja niihin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita osana Intelligent Care Solutions™ -järjestelmää.

Näytä enemmän

Järjestelmät sähkökäyttöisiin hoitopöytiin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan nostaa ja säätää hoito- ja tutkimuspöytiä tasaisesti, ja ne auttavat parantamaan lääkäreiden ergonomiaa. Tekniset tiedot riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Tarvitsipa organisaatiosi hoito- ja tutkimuspöytiinsä perusjärjestelmän tai kehittyneemmän, mukautetun ratkaisun, LINAK-tuotevalikoimasta löytyy oikea kokoonpano. Ratkaisuistamme on kolmenlaisia versioita: Basic, Medium ja Advanced.

Toimenpide- ja tutkimuspöytiin liittyvät videot

Lue lisää hoito- ja tutkimustuoleihin tarkoitetusta sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Inspiroidu katsomalla videoitamme.

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä