Ota yhteyttä meihin
Toimenpidetuolit ja -sängyt

Toimenpidetuolit ja -sängyt

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät toimenpidetuoleista, hoito- ja tutkimuspöydistä sekä hammaslääkärituoleista ja pyörätuoleista helposti ja äänettömästi säädettäviä.

Karamoottoriratkaisut terveydenhuollon laitteisiin

Elinajanodotteen kasvaessa myös erilaisten hoitojen tarve sairaaloiden ulkopuolella lisääntyy. Terveydenhuollon ammattilaisten on hoidettava yhä enemmän potilaita, joista yhä useammat ovat ylipainoisia, joten terveydenhuollon laitteiden on oltava kestäviä ja autettava työskentelemään tehokkaasti. LINAK-karamoottoreiden käyttämisestä terveydenhuollon laitteissa on monia etuja, kuten:

  • Kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti testatut ja sertifioidut laitteet
  • Intelligent Care Solutions™ -ratkaisun tuomat lisätoiminnot
  • Yli 30 vuoden kokemuksella kehitettyjen järjestelmien luotettavuus

Säätömahdollisuuden lisääminen hoitolaitteisiin ei tarkoita pelkästään alan ammattilaisten ergonomian parantamista. Väestön ikääntyminen ja ylipainoisuuden lisääntyminen edellyttävät entistä kestävämpiä laitteita, jotka parantavat potilaiden mukavuutta. LINAK-karamoottorijärjestelmät tuovat mukavuuden lisäksi erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten luotettava ja tasainen korkeuden sekä jalka- ja selkäosan säätö.

Kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaiset tuotteet
Kaikki terveydenhuollon laitteisiin suunnitellut LINAK-tuotteet ovat kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisia, jotta asiakkaidemme olisi helpompi täyttää alan vaatimukset. Kaikki tuotteemme testataan perusteellisesti jo ennen julkistamista, jotta laitevalmistajat voisivat säilyttää kilpailukykynsä erittäin kilpailluilla markkinoilla.

Lisäarvoa älykkäillä hoitoratkaisuilla
Kompaktit, sulavalinjaiset ja hiljaiset LINAK-moottorit tuovat sovelluksiin monenlaisia etuja käytettäessä joko perusmallista karamoottorijärjestelmää tai edistyksellisempää ratkaisua. Käyttömukavuutta voidaan kuitenkin parantaa vielä tätäkin enemmän. Älykkäiden hoitoratkaisujemme avulla valmistajat voivat lisätä laitteisiinsa myös erilaisia lisävarusteita, kuten vaa’an, hierontatoiminnon ja SDT:n (Service Data Tool), joista jälkimmäinen auttaa ennustamaan ja suunnittelemaan huollot ja välttämään näin kalliit käyttökatkokset.

Kokenut kumppani, joka tuntee käyttökohteet
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan kuunnellut tarkkaan sidosryhmien antamaa palautetta ja yhteistyössä laitevalmistajien kanssa tuonut lisäarvoa sekä potilaille että terveydenhuollon ammattilaisille eri puolilla maailmaa. LINAK on kansainvälinen yritys, ja tämä tarkoittaa sitä, että asiakas- ja tukipalvelumme sekä asiantuntemuksemme ovat aina niin valmistajien kuin loppukäyttäjienkin lähellä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Säädettävien hoitopöytien joustavuus ja hieno muotoilu play-icon

Joustavuus ja upea muotoilu

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on dental chairs

LINAKin karamoottorijärjestelmät auttavat luomaan tasaisen liikkeen hammaslääkärituoleihin ja lisäämään niiden mukavuutta.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä