Ota yhteyttä meihin
Toimenpidetuolit ja -sängyt

Hoitopöydät

LINAKin karamoottorit parantavat ergonomiaa ja lisäävät mukavuutta mahdollistamalla sujuvan ja tasaisen korkeuden sekä selkä- ja jalkatukien säädön.

Toimenpide- ja tutkimuspöydät

Karamoottoriratkaisut sähkösäädettäviin hoitopöytiin

Hoitoa tarvitsevien potilaiden määrän kasvaessa terveydenhuoltoala etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa terveydenhuollon henkilöstön työympäristöä. Optimaalinen ergonomia on korkealla tärkeysjärjestyksessä, ja LINAKin karamoottoreiden avulla voit tarjota mukavia ja ergonomisia tutkimus- ja hoitopöytiä, jotka toimivat erittäin hiljaisesti ja tarjoavat paljon muitakin arvokkaita etuja.

  • Ainutlaatuinen järjestelmä kattavasta tuotevalikoimasta
  • Testattu ja luotettavaksi todettu teknologia
  • Yksi maailmanlaajuisesti toimiva kumppani

Monet sairaanhoitajat ja lääkärit kärsivät selkäkivuista ja -sairauksista. Sen vuoksi ergonomian parantamiseen sekä joustaviin ja helposti ohjattaviin sähkösäädettäviin tutkimus- ja hoitopöytiin kiinnitetään luonnollisesti paljon huomiota. LINAK tarjoaa ainutlaatuisia karamoottoriratkaisuja ja -järjestelmiä, jotka sopivat kaikentyyppisiin pöytiin ja tuoleihin perusmalleista kehittyneimpiin kalusteisiin asti.

Hyödynnä joustavuus ja kokoa yksilöllinen ratkaisu
Kun valitset toimittajaksi LINAKin, saat kattavan tuotevalikoiman, josta voit rakentaa täydellisesti tarpeitasi vastaavan järjestelmän. Tarvitsitpa sitten perustason korkeussäätöä, rinnakkais- tai saksiratkaisun tai kehittyneemmän järjestelmän, jossa myös selkä- ja jalkatuet ovat säädettävissä, osien integroimisesta ei tarvitse olla huolissaan. Kaikki osat sopivat yhteen, ja ne on helppo asentaa ja käyttää. Suunnittelu on täysin vapaata.

Vahvat, testatut ja luotettaviksi todetut karamoottorit
Kaikki LINAKin tuotteet testataan läpikotaisin järjestelmänä, ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Näin voimme varmistaa tuotteidemme luotettavuuden ja pitkän käyttöiän sekä vähäisen huoltotarpeen. LINAK SDT-työkalu (Service Data Tool) voi varoittaa etukäteen huoltotarpeesta, jolloin hoitopöytien ja -tuolien seisokkiaika vähenee. Se on valinnainen lisäarvoa tuova ominaisuus.

Osta kaikki yhdestä paikasta – missä tahansa
LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja myymisestä. Eri puolilla maailmaa sijaitsevilta tytäryhtiöiltämme voit ostaa kaiken tarvittavan, ja paikalliset markkinat tuntevat asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan. 

Näytä enemmän
Toimenpide- ja tutkimuspöytäjärjestelmät

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Säädettävien hoitopöytien joustavuus ja hieno muotoilu play-icon

Joustavuus ja upea muotoilu

LA40-video play-icon

LA40

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Toimenpidetuolit ja -sängyt

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät toimenpidetuoleista, hoito- ja tutkimuspöydistä sekä hammaslääkärituoleista ja pyörätuoleista helposti ja äänettömästi säädettäviä.

Näytä enemmän

Järjestelmät sähkökäyttöisiin hoitopöytiin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan nostaa ja säätää hoito- ja tutkimuspöytiä tasaisesti, ja ne auttavat parantamaan lääkäreiden ergonomiaa. Tekniset tiedot riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Tarvitsipa organisaatiosi hoito- ja tutkimuspöytiinsä perusjärjestelmän tai kehittyneemmän, mukautetun ratkaisun, LINAK-tuotevalikoimasta löytyy oikea kokoonpano. Ratkaisuistamme on kolmenlaisia versioita: Basic, Medium ja Advanced.

Toimenpide- ja tutkimuspöytiin liittyvät videot

Lue lisää hoito- ja tutkimuspöytiin tarkoitetusta sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta. Tutustu uusia ajatuksia herättäviin videoihimme.

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä