Podcast 21. toukokuuta 2020

LINcast: Kalustesuunnittelu – parametrit, mahdollisuudet ja valinnanvapauden antaminen

LINcast-juontaja Gabe Duvergen vieraana on tuotesuunnittelija ja Design4U:n perustaja Keith Metcalf, sekä sisustussuunnittelija, strategisti ja Samantha Lee LLC:n perustaja Samantha Lee. Kolmikko keskustelee tasapainosta, joka tuote- ja sisustussuunnittelijoiden on löydettävä nykyaikaisia työtiloja suunnitellessaan, sekä suunnitteluprosessin tavallisimmista haasteista. Podcast-tallenne on englanninkielinen.

Evästeasetusten hyväksyntä vaaditaan tämän sisällön näyttämiseen

Muuta evästeasetuksia napsauttamalla tätä. Näytä SoundCloudissa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.