Ota yhteyttä meihin
Podcast 6. lokakuuta 2020

Ergonomia kotitoimistoissa: Osa 1

Juontaja Gabe Duverge keskustelee Texas A&M University Ergo Centerissä työskentelevien tohtori Mark Bendenin ja Martha Parkerin kanssa ergonomian aiheuttamista haasteista, jotka saattavat vaikuttaa miljooniin pandemian vuoksi kotonaan työskenteleviin. Ensimmäisessä osassa tohtori Benden ja Parker keskustelevat tutkimuksista, jotka käsittelevät kotona työskentelemisen suurimpia ongelmia ja niiden ratkaisutapoja. Podcast-tallenne on englanninkielinen.

LINcast-kuva

Evästeasetusten hyväksyntä vaaditaan tämän sisällön näyttämiseen

Muuta evästeasetuksia napsauttamalla tätä. Näytä SoundCloudissa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.