Ota yhteyttä meihin
Podcast 26. huhtikuuta 2021

Värin vaikutus suunnitteluun: trendien heijastusvaikutukset tulevaisuuteen

Juontaja Gabe Duverge keskustelee Kerry Rowe Design -toimiston omistavan väri-, materiaali- ja viimeistelysuunnittelija Kerry Rowen kanssa värien vaikutuksista arkeemme sekä yksityiselämässä että työpaikoilla. Rowe kertoo värien psykologiasta ja uusimpien väritrendien vaikutuksista suunnitteluun lähivuosina. Podcast-tallenne on englanninkielinen.

LINAK-podcastin Värien vaikutus suunnitteluun -jakson vieraana on väri-, materiaali- ja viimeistelysuunnittelija Kerry Rowe.

Evästeasetusten hyväksyntä vaaditaan tämän sisällön näyttämiseen

Muuta evästeasetuksia napsauttamalla tätä. Näytä SoundCloudissa

Videotallenne

Podcast: Värien vaikutus suunnitteluun LINAKilta Vimeossa.

 
 

Väri-, materiaali- ja viimeistelysuunnittelija ja Kerry Rowe Design -toimiston omistaja Kerry Rowe.

Tietoja Kerry Rowesta

Rowe on 25-vuotisen uransa aikana perehtynyt tarkkaan värisävyihin sekä materiaali- ja viimeistelyvaihtoehtoihin – ajattelumalleista ja mielikuvista aina muotoiluun ja tuotantoon. Rowe toimii konsulttina ja auttaa asiakkaitaan kehittämään väri-, materiaali- ja viimeistelystrategioitaan vaihteleviin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Hänen laajaan kokemukseensa alalta sisältyy esimerkiksi väripalettien ideointia, tekstiilisuunnittelua, trendien ennustamista sekä esittelytilojen ja tuotteiden suunnittelun ohjausta ja projektinhallintaa. Kerry on luonnostaan utelias, valpas ja herkkävaistoinen ja osaa löytää tasapainon liiketoiminnallisten tarpeiden ja kulttuurisesti merkityksellisen estetiikan välillä.

 
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä