Järjestelmä

Baselift-järjestelmät

LINAK Baselift™ -järjestelmillä voidaan säätää keittiön työtasoja ja pöytiä, ja käyttäjät voivat valita haluamansa asetukset itse.

Baselift™-järjestelmät keittiönpöytiin ja  työtasoihin
Aiemmin korkeussäädettäviä kalusteita oli vain toimistoissa, mutta paremmasta ergonomiasta on hyötyä muillakin työpaikoilla sekä kotona.

Kompakti LINAK Baselift™ -järjestelmä on ihanteellinen ratkaisu sähkökäyttöisiin keittiönpöytiin ja kauppojen tiskeihin. Kalusteet liukuvat eri asentoihin saumattomasti niihin – tavallisesti niiden pohjaan – asennettujen kompaktien Baselift-moottoreiden avulla. Järjestelmä yhdistetään ohjausyksikköön, jota käytetään joko tyylikkäillä ohjaimilla tai mobiilisovelluksella, ja sen avulla kukin käyttäjä voi säätää keittiönpöydän tai työtason tarpeisiinsa sopivaksi.

Plug & Play™ ja luovuutta
Pienikokoinen Baselift tarvitsee vain 100 mm korkean asennustilan, ja se voidaan tavallisesti upottaa kalusteen runkoon kaappitilasta tinkimättä, eikä suunnittelijoidenkaan tarvitse kahlita luovuuttaan.

CBD6S-ohjausyksiköllä varustettu Baselift-järjestelmä on yhteensopiva erilaisten ohjainten kanssa. Olemme varmistaneet, että kaikki osat sopivat yhteen saumattomasti, ja Plug & Play -järjestelmä tekee asennuksesta vaivatonta.

Videot

play-icon

LINAK Baselift - Ergonomics Meets Innovation

play-icon

LINAKin Baselift-järjestelmän asentaminen keittiöön

play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Tiedostot

Baselift: Ergonomics Meets Innovation

Baselift on kompakti yksikkö keittiötasojen, kaappien ja myyntipöytien korkeussäätöön.

Baselift-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Liikettä keittiöön

Terveellinen työskentelyasento on tärkeä päivittäisissä tehtävissämme riippumatta siitä, olemmeko töissä vai kotona. Sen vuoksi LINAK on kehittänyt Baseliftin keittiön työtasojen korkeussäätöön.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.