Järjestelmä

Inline-nostopilarijärjestelmät

Tyylikkäät LINAK-inline-pilarijärjestelmät tuovat laitteisiin tasaisen liikkeen.

Inline-pilarijärjestelmät pöytiin ja työpisteisiin
Inline-järjestelmä on ihanteellinen vaihtoehto niille yrityksille, jotka haluavat lisätä korkeudensäädön nykyisiin työpöytämalleihinsa. Niiden ilman moottorikoteloa suunniteltu huomaamaton muotoilu yhdistyy saumattomasti olemassa oleviin pöytämalleihin säädettävien pilareiden avulla.

Inline-tuoteperheessä riittää valinnanvaraa
Inline-tuoteperheeseen kuuluvat LINAK-pilarit DL2, DL4S, DL12, DL14 ja DL17. Saatavilla on pyöreitä ja suorakulmaisia malleja - myös pyöristetyillä reunoilla, mikä lisää suunnittelunvapautta. Inline-tuoteperheen tunnusmerkkejä ovat tyylikäs muotoilu ja monipuoliset vakiotoiminnot.

Pilarityyppi riippuu yrityksesi tuotteen muotoilusta. Esimerkkejä:
  • DL12 voi olla paras vaihtoehto, jos tuotteeseen halutaan tyylikäs ja virtaviivainen suorakulmainen pilari. Pilari on tyylikäs, sen liukujohteet on piilotettu huomaamattomasti, ja profiilien välinen tila on pidetty mahdollisimman pienenä. DL12-mallissa on vakiona PIEZO™, ja tuote on PVC-Free™.
  • DL14 kannattaa valita, jos yrityksesi tuotteeseen sopii parhaiten pyöreä pilari, jolla on suuri säätöalue. DL14-mallissa on vakiona PIEZO, ja tuote on PVC-vapaa.
  • DL17-malli on tyylikäs ja nelikulmainen. Profiilien välinen tila on pidetty mahdollisimman pienenä, ja pilarissa on huomaamattomat liukujohteet. Tuote on PVC-vapaa ja PIEZO on siinä vakio-ominaisuutena.
  • DL4S on suunniteltu niille, jotka haluavat pyöristetyt reunat ja suuren säätöalueen. DL4S on myös PVC-vapaa.
  • Tukeviin DL2-pilareihin voidaan integroida ohjausyksikkö, ja ne sopivat hyvin yksijalkaisin pöytiin.
Helppo yhdistää Plug & Play™ -järjestelmällä
Inline-pilarijärjestelmissä kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen Plug & Play -periaatteella. Toisin sanoen pilarit ovat yhteensopivia kaikkien ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa. Järjestelmä yksinkertaisesti kootaan ja yhdistetään nopeasti, ja se on heti käyttövalmis. Erilaisia tyylikkäitä vaihtoehtoja on paljon.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DL2-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL4S-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL12-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DL17-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.