Järjestelmä

Sisäänrakennettavat karamoottorijärjestelmät

Sisäänrakennettavien LINAK-karamoottorijärjestelmien ansiosta suunnittelijat saavat tarvitsemansa vapaudet säädettäviä työpisteitä ja -pöytiä suunnitellessaan.

Sisäänrakennettavat karamoottorijärjestelmät pöytiin ja työpisteisiin
Sisäänrakennettava karamoottorijärjestelmä on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat suunnitella ja kehittää karamoottorin johteet itse. Pöytä voidaan tällöin suunnitella ilman rajoitteita, ja siihen voidaan sisällyttää vaivattomasti kaikki LINAK-järjestelmän edut, kuten äänetön ja tasainen liike.

LINAK tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja
Eri käyttökohteiden tarpeet ja vaatimukset vaihtelevat suuresti. Se, mikä LINAK-tuote kannattaa valita mihinkin kalusteeseen, riippuu yrityksesi vaatimuksista ja käyttökohteesta. Esimerkkejä:
  • DB14 on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat sisäänrakennetun järjestelmän, jolla on suuri säätöalue.
  • DB6 soveltuu ihanteellisesti niille, jotka haluavat suuren säätöalueen ja pienen moottorikotelon.
  • DB5 on puolestaan paras vaihtoehto niille, jotka haluavat sisäänrakennettavan karamoottorin vakiosäätöalueella.
Helppo yhdistää Plug & Play™ -periaatteella
Sisäänrakennettavissa karamoottorijärjestelmissä kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen – Plug & Play -periaatteella. Toisin sanoen sisäänrakennettavat karamoottorit ovat yhteensopivia erilaisten ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa. Tämä lisää suunnittelunvapautta.

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

DESKLINE-laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DB5-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DB6-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

DB14-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.