Teknologia & trendit

LINAK 5-year Warranty™

5 vuoden takuusta kertova logomme korostaa haluamme olla luotettava kumppani ja vakuuttaa valmistajille ja loppukäyttäjille, että he voivat turvallisin mielin luottaa LINAK-tuotteiden virheettömään toimintaan.

Karamoottoriratkaisut 5 vuoden takuulla
LINAKilla korkea laatu on kunnia-asia. Vain täydellinen on kyllin hyvä meille – ja samoin sinulle. Osoittaaksemme luottamuksemme tarjoamme 5 vuoden takuun kaikkiin DESKLINE®-tuotteisiin*, joita käytetään muun muassa keittiöissä, työpöydissä ja työpisteissä.

Todennäköisesti et kuitenkaan koskaan joudu turvautumaan takuuseemme. Kaikki LINAKin tuotteet testataan perusteellisesti, ja viallisten osien osuutta kuvaava lukumme (DPPM, defective parts per million) on poikkeuksellisen matala. Se on luonnollinen seuraus siitä, että käytämme vain laadukkaita komponentteja korkealaatuisissa tuotantolaitoksissamme, joissa työskentelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö.

Olemme tehneet 5 vuoden takuusta standardin – mutta odotamme valitsemasi LINAK-ratkaisun tai -järjestelmän ylittävän tämän rajapyykin selvästi.

* Ei koske paristoja, joilla on 12 kuukauden takuu
LINAK DESKLINE huipputason tuotanto play-icon

LINAK DESKLINE huipputason tuotanto

Tiedostot

DESKLINE - laatu ratkaisee

Saavuttaaksemme korkeat laatutavoitteemme käytämme laadukkaita komponentteja, tuotantomme on huipputasoa ja testaamme tuotteet alan tiukimpien standardien mukaisesti.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.