Teknologia & trendit

LINAK Desk Frame 1 – kaikki korkeussäädettävän rungon rakentamisessa tarvittava

Desk Frame 1 on LINAKin korkeatasoista laatua oleva konsepti, jonka avulla on helppo valmistaa moderni korkeussäädettävä pöytä. Osat on pakattu valmiiksi kolmeen eri laatikkoon, joista voi yhdistellä omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Desk Frame 1 (DF1) on malliesimerkki keskittämisen tarjoamista eduista. Työskentelyä helpottamaan kehitetty paketti sisältää LINAK Kick & Click™ -rungon, DESKLIFT™ SetPackin (kaksi nostopilaria, ohjausyksikkö, pöytäohjain ja kaapelit) sekä DESKLIFT™ Feet -jalkavasteet. Tämä on Desk Frame 1 – kokonaisvaltainen LINAK-konsepti. DF1 on kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki sähköisesti korkeussäädettävän pöydän elementit. Lisäksi ei tarvita kuin pöytälevy.

LINAK Desk Frame 1
RUNKO. Kick & Click™ 
Kick & Click™ -runkoratkaisu on markkinoiden intuitiivisin ja nopein tapa nostopilareilla varustetun työpöydän kokoamiseen. Työkalulaatikoita, ruuveja tai pultteja ei tarvita, sillä ylärunko napsahtaa paikalleen kevyesti polkaisemalla. Saatavana kolme eri versiota. 
 
LINAK Desk Frame 1

JALAT. DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack (DL SetPack) on kaikki sähköiset elementit sisältävä valmiiksi pakattu setti. Siihen kuuluu kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja tarvittavat kaapelit. Saat siis kaikki sähköjärjestelmän edellyttämät osat ja runsaasti valinnanvapautta, koska joka osasta on saatavana eri versioita. Valitse haluamasi pöytäohjain ja joko pyöreät, nelikulmaiset tai suorakaiteen muotoiset pilarit. Kaikista on tarjolla kolme vakioväriä.

 
LINAK Desk Frame 1

Jalkavasteet. DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) on säädettävien pöytien jalkavasteisiin viittaava yleistermi. Jalkavasteita on saatavana kaksi vakiopituutta ja useita eri leveyksiä, ja ne sopivat yhteen monenlaisten LINAK-nostopilarien kanssa. Lisäksi valittavana on kaksi eri asennusratkaisua – jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna.

 

LINAK on kaikenkattava palveluntarjoaja
LINAK Desk Frame 1 -konsepti täydentää monessa mielessä yhtä markkinoiden kattavimmista säädettäviin toimistokalusteisiin tarkoitetuista sähköisten järjestelmien valikoimista. LINAKin tuotevalikoimaan kuuluu jo nyt edistynyt PIEZO™ Anti-Collision™ -törmäyssuoja sekä toimistotilojen ympäristöystävällisyyttä parantamaan kehitetyt energiaa säästävä ZERO™-teknologia ja LINAK PVC-Free™ -kaapelit.

DF1 tuo nostopilarien, pöytäohjainten, teknologioiden, mobiilisovellusten ja muiden lisäohjelmien valikoimaan uuden ulottuvuuden, jonka avulla valmistajat voivat räätälöidä kysyntää vastaavia ratkaisuja.

Lue referenssitarina: ”Uusi Kick & Click -järjestelmä säästää asennukseen kuluvaa aikaa” 

Videot

Esittelyssä Desk Frame 1 play-icon

Esittelyssä Desk Frame 1

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 1: Toimistopöydän kokoaminen

Tiedostot

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Kick & Click -esite

Tässä esitteessä kerrotaan Kick & Click -ratkaisun ainutlaatuisuudesta.

Focus on office desks

Toimistopöydän sähköinen säätömahdollisuus sopii dynaamisiin ja moderneihin työtapoihin.

Desk frame 1 -esite

Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 – kokonaiskonsepti, joka sisältää kaikki sähkökäyttöisen korkeussäädettävän pöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) ja DL-jalkavasteet.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.