Järjestelmä

Edistyneet karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Edistyneet karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu sänkyihin, joissa on selkänojan ja jalkatuen säätämisen ja muiden perustoimintojen lisäksi joitakin lisätoimintoja, kuten muistipaikat, hierontatoiminto ja erilaisia lisäasetuksia.

Tiedämme, että tarvitaan tehokas karamoottorijärjestelmä, jotta joustinpatjasänkyä voidaan säätää tasaisesti ja äänettömästi patjan ominaisuuksista riippumatta. Siksi LINAK® TWINDRIVE™ -sänkymoottoreiden Advanced-malleissa onkin suuri nostoteho – jopa 7 000 N.

Lisäksi LINAK® TWINDRIVE™ Advanced -malli on monitoimiyksikkö – siinä on kaksi karamoottoria yhdessä laitteessa sekä integroitu ohjausyksikkö. Yksikkö on suunniteltu saumatonta integrointia varten – tavallisesti säädettävän moottorisängyn kanssa – sängyn yleisilmettä muuttamatta. Advanced-sänkymoottorit on suunniteltu sänkyihin, joissa tarvitaan ylimääräistä moottoria ja erilaisia lisävarusteita. Sänkymoottorit ovat hiljaisia, ja pienen kokonsa ansiosta ne tuovat runsaasti lisätilaa sängyn alle. Lisäksi niihin on integroitu erilaisia lisäominaisuuksia, kuten muistipaikat suosikkiasennoille.

TD on lyhenne nimestä TWINDRIVE
Kaikkien LINAK-sänkymoottoreiden nimessä on TD. Se on lyhenne tuotenimestä TWINDRIVE® ja tarkoittaa tuotetta, joka edustaa tunnettua LINAK-laatua.

Järjestelmäversiot eri ratkaisuja varten
Innovatiivisten LINAK TWINDRIVE™ -sänkymoottoreiden Advanced-versioista on olemassa vähintään kaksi eri vaihtoehtoa. Se, mikä vaihtoehto sopii parhaiten kuhunkin käyttökohteeseen, riippuu sängyn muotoilusta.

TD4 Advanced on ihanteellinen sälepohjasänkyihin, joissa on säädettävä selkänoja ja jalkatuki.

TD5 Advanced soveltuu ihanteellisesti säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella varustettuihin joustinpatjasänkyihin, sillä sen nostovoima on jopa 7 000 N.

 

Videot

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.