Järjestelmä

Peruskaramoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Peruskaramoottorijärjestelmät on tarkoitettu sänkyjärjestelmiin, joissa selkänojaa ja jalkatukea tarvitsee säätää, ja joissa on myös joitakin muita nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalo ja simultaaniohjaus.

Perusjärjestelmään sisältyy LINAK® TWINDRIVE™ -sänkymoottorin Standard-versio sekä yhteensopiva käsiohjain ja kaapeli.

LINAK® TWINDRIVE® Standard on hiljainen ja pienikokoinen sänkymoottori, joka tuo sängyn alle runsaasti lisätilaa. Se on monitoimiyksikkö, jossa on kaksi karamoottoria yhdessä laitteessa sekä integroitu ohjausyksikkö.

Yksikkö on suunniteltu saumatonta integrointia varten – tavallisesti säädettävän moottorisängyn kanssa – sängyn yleisilmettä muuttamatta.

TD on lyhenne nimestä TWINDRIVE
Kaikkien LINAK-sänkymoottoreiden nimessä on TD. Se on lyhenne tuotenimestä TWINDRIVE® ja tarkoittaa tuotetta, joka edustaa tunnettua LINAK-laatua.

Järjestelmäversiot eri ratkaisuja varten
Innovatiivisten LINAK TWINDRIVE™ -sänkymoottoreiden Standard-versioista on olemassa vähintään kaksi eri vaihtoehtoa. Se, mikä vaihtoehto sopii parhaiten kuhunkin käyttökohteeseen, riippuu sängyn muotoilusta.

TD4 Standard on ihanteellinen sälepohjasänkyihin, joissa on vakiokokoinen patja ja tarve säädettävää selkänojaa sekä jalkatukea varten.

TD5 Standard soveltuu ihanteellisesti säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella varustettuihin joustinpatjasänkyihin, sillä sen nostovoima on jopa 7 000 N.

Videot

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.