Järjestelmä

Yhden karamoottorin järjestelmät

Yhden karamoottorin järjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Yhden karamoottorin järjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Tarvitaan voimakas karamoottorijärjestelmä, jotta joustinpatjaa voidaan säätää tasaisesti ja hiljaisesti patjan ominaisuuksista riippumatta. LINAKin yhden karamoottorin järjestelmien suuri nostokapasiteetti takaa niiden monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Kaksi järjestelmää perustason ja kehittyneisiin ratkaisuihin 

Säädettävien kotisänkyjen yhden karamoottorin järjestelmistä on saatavilla kaksi eri versiota. Sopivan version valinta riippuu asiakkaan toiveista ja vaatimuksista. Molemmissa versioissa käytetään ulkoista virtalähdettä, joka varmistaa sovelluksen matalan virrankulutuksen.

  • CBH Basic -järjestelmä perustuu kompaktiin kaksikanavaiseen CBH-ohjausyksikköön. Tämä järjestelmä on paras valinta tavalliseen joustinpatjasänkyyn, jossa on säädettävä niska- ja jalkatuki. 
  • CBH Advanced -järjestelmä perustuu kompaktiin nelikanavaiseen CBH-ohjausyksikköön. Advanced-järjestelmä kannattaa valita, kun joustinpatjaan tarvitaan voimakkaan sähköisen säädön lisäksi hieronnan ja valojen kaltaisia lisäominaisuuksia.

Plug & Play™ -ratkaisun edut

LINAKin järjestelmissä kaikki osat toimivat Plug & Play -periaatteella. Koko tuotevalikoiman kaikki osat sopivat yhteen, ja Plug & Play -järjestelmän ansiosta ne on helppo koota. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kotisänkyihin tarkoitetut karamoottorit ovat yhteensopivia vastaavien ohjausyksiköiden ja ohjainten kanssa, ja näin suunnitteluun tarjoutuu enemmän valinnanvapautta.

Videot

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin play-icon

Tehokas yhden karamoottorin CBH-järjestelmä kotisänkyihin

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.