Ota yhteyttä meihin

Karamoottorijärjestelmät terveydenhuollon käyttökohteisiin

Terveydenhuollolta vaaditaan yhä suurempaa tehokkuutta, ja ergonomisten ratkaisujen tarve kasvaa alalla, joten järjestelmäratkaisujen on oltava entistä tehokkaampia. LINAK kehittää juuri tällaisia järjestelmiä. Niihin sisältyy monitoiminen ohjausyksikkö, joka yhdistetään yhteen tai useampaan karamoottoriin tai pilariin, ja niissä on intuitiivinen käsi- tai jalkaohjaus.

Tarvitsipa organisaatiosi sitten laadukkaan perusjärjestelmän tai edistyneemmän ratkaisun, jossa on erilaisia älytoimintoja, LINAK-järjestelmät parantavat kaikenlaisia terveydenhoito-, sairaala- ja kuntolaitteita, kotihoidon laitteita sekä liikuntarajoitteisille suunniteltuja apuneuvoja.

Asiakkaan tarpeisiin mukautetut järjestelmät
Kattavasta LINAK-tuotevalikoimasta löytyy tuotteita, joiden avulla järjestelmä voidaan mukauttaa asiakkaan haluamaan käyttökohteeseen. Lähes kaikki tuotteemme ovat keskenään yhteensopivia, joten järjestelmiä on varsin helppo laajentaa tai pienentää tarvittaessa. Tuotteissamme on myös erilaisia valinnaisia lisätoimintoja, kuten SDT (Service Data Tool), EBC (sähkökäyttöinen jarruohjaus)ja OOB (sängystä poistumisen tunnistus).

Sertifioituihin ja kestäviin ratkaisuihin voi luottaa
Kaikki terveydenhuollon käyttökohteisiin suunnitellut LINAK-tuotteet on testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti. Ne ovat pestäviä, IPX4-/IPX6-hyväksyttyjä ja täyttävät EN10535 -standardin vaatimukset. Ne pidentävät lopputuotteiden käyttöikää, toimivat moitteettomasti, ja niiden huollon tarve on todella vähäinen.

Maailmanlaajuisesti toimiva, kokenut yhteistyökumppani
LINAK on jo yli 30 vuoden ajan kehittänyt karamoottoreita pyörätuoleihin, sairaalasänkyihin, potilasnostimiin ja useisiin muihin laitteisiin. Hyödynnämme pitkää kokemustamme sekä nykyisten että uusien tuotteiden kehittämisessä – usein yhteistyössä laitevalmistajien kanssa. Meillä on 35 tytäryhtiötä eri puolilla maailmaa, joten tunnemme paikalliset markkinat ja tukipalvelumme ovat aina asiakkaidemme lähellä. 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä