Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Järjestelmät sähkökäyttöisiin hoitopöytiin

LINAK-karamoottorijärjestelmillä voidaan nostaa ja säätää hoito- ja tutkimuspöytiä tasaisesti, ja ne auttavat parantamaan lääkäreiden ergonomiaa. Tekniset tiedot riippuvat asiakkaan tarpeista ja vaatimuksista. Tarvitsipa organisaatiosi hoito- ja tutkimuspöytiinsä perusjärjestelmän tai kehittyneemmän, mukautetun ratkaisun, LINAK-tuotevalikoimasta löytyy oikea kokoonpano. Ratkaisuistamme on kolmenlaisia versioita: Basic, Medium ja Advanced.

MEDLINE & CARELINE -järjestelmät hoitopöytiin
Karamoottorijärjestelmät sähkökäyttöisiin hoitopöytiin

LINAK-ohjausyksikkö liitetään yhteen tai useampaan perusteellisesti testattuun karamoottoriin tai pilariin, minkä jälkeen sitä voidaan ohjata intuitiivisesti. Järjestelmä on heti käyttövalmis.

LINAK on jo kolmen vuosikymmenen ajan ollut innovatiivinen edelläkävijä hoitoalalla ja toimittanut asiakkaidensa tarpeisiin suunniteltuja järjestelmäratkaisuja.

Järjestelmä hoito- ja tutkimuspöytiin

Tekniset tiedot riippuvat asiakkaan tarpeista ja toiveista. Tarvitsipa organisaatiosi hoito- ja tutkimuspöytiinsä perusjärjestelmän tai kehittyneemmän, mukautetun ratkaisun, LINAK-tuotevalikoimasta löytyy sopiva järjestelmä.

Järjestelmässä voidaan keskittyä tehoon, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) tai lisävarusteiden määrään, ja toiminnot voidaan optimoida mukautetulla ohjelmistolla. LINAK tarjoaa hoitopöytiin kahdenlaisia tuoteversioita, joista voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja. Versiot ovat Basic (perustason versio) ja Medium (keskitason versio).

Tässä inspiraationlähteeksi muutama esimerkki tavallisimmista järjestelmistä:

Basic:
Karamoottori: LA40
Ohjain: HB30 / FS3
Ohjausyksikkö: CA30

Medium:
Karamoottori: LA44
Selkätuki: LA40
Ohjain: HB30 / FS3
Ohjausyksikkö: CO61

Advanced:
Karamoottori: 2 x BL1
Selkätuki: LA40
Ohjain: HB30 / FS3
Ohjausyksikkö: CO61

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden lisääminen, lääkäreiden ja terapeuttien ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta. 

Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu helpottamaan standardien noudattamista sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti. LINAK-ratkaisut ovat lisäksi IPX4-hyväksyttyjä.

Karamoottori- ja pilarijärjestelmäratkaisuille asettamamme tiukat laatuvaatimukset parantavat käyttäjien elämänlaatua, sillä helposti säädettävät ja luotettavasti toimivat tuotteemme ovat ergonomisia. Haluamme näin olevan myös tulevaisuudessa.

Siksi tarjoammekin valinnaisia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, joita asiakkaamme voivat lisätä järjestelmään tarpeidensa mukaisesti. Tällainen on esimerkiksi Service Data Tool (SDT). Tämän työkalun avulla järjestelmästä voidaan saada esimerkiksi akun tilatiedot ja karamoottorin suorituskykytiedot. 

Säädettävien hoitopöytien joustavuus ja hieno muotoilu play-icon

Joustavuus ja upea muotoilu

LA40-video play-icon

LA40

CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ - kehittynyttä liikettä kaksinkertaisella voimalla

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Lineaarinen karamoottori LA23 play-icon

Lineaarinen karamoottori LA23

Tiedostot

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä