Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Järjestelmät hoivakotien sänkyihin

LINAK-karamoottorijärjestelmäratkaisuilla sänkyjen korkeutta sekä, selkä- ja jalkatukia voidaan säätää tasaisesti, ja niissä on myös monia turvallisuutta parantavia ja tehokkuutta lisääviä ominaisuuksia. LINAK-järjestelmän määritykset riippuvat asiakkaan tarpeista. Järjestelmässä voidaan keskittyä kuormaan, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) määrään tai lisävarusteiden määrään. LINAK toimittaa joustavia järjestelmiä markkinoiden tarpeisiin – Basic-versioista Advanced-ratkaisuihin.

MEDLINE & CARELINE -järjestelmät hoivakotien sänkyihin
Karamoottorijärjestelmät hoivakotien sänkyihin

Ohjausyksikkö yhdistetään yhteen tai useampaan karamoottoriin tai nostopilariin, minkä jälkeen järjestelmää on helppo ohjata intuitiivisella käsiohjaimella. Järjestelmä on heti käyttövalmis. Siitä voidaan tehdä edistyneempi erilaisilla lisätoiminnoilla.

LINAK on jo kolmen vuosikymmenen ajan ollut innovatiivinen edelläkävijä hoitoalalla tarjoamalla asiakkaidensa tarpeisiin suunniteltuja järjestelmäratkaisuja.

Yleinen järjestelmä kotihoitosänkyihin

Määritykset riippuvat luonnollisesti asiakkaan vaatimuksista. Järjestelmässä voidaan keskittyä voimaan, nopeuteen, äänettömyyteen, kanavien (karamoottoreiden) tai lisävarusteiden määrään. LINAK toimittaa hoivakotien sänkyihin kolmenlaisia tuoteversioita: Basic, Medium ja Advanced.

Tässä muutama esimerkki yleisimmistä järjestelmistä:

Basic:
Ohjausyksikkö: CA40
Karamoottorit: 3 x LA40
Ohjain: HB80 (lukituksella)

Medium:
Karamoottorit: 3 x LA40
Ohjain: ACOM

Advanced:
Ohjausyksikkö: CO61
Karamoottorit: 4 x LA40
Ohjain: FPP (potilaan ohjain)
Ominaisuudet: ACO (hoitajan ohjain), UBL (sängynalusvalo), EBC (sähköjarru), OOB (sängystä poistumisen tunnistus), WET (sängyn kosteuden tunnistus) ja akkuvarmennus.

Paljon muutakin kuin liike

Turvallisuus ja hyvä ergonomia ovat olleet tällä alalla erittäin tärkeitä jo vuosikausia, ja niin ne ovat edelleenkin. Myös työn sujuvuuden lisääminen, henkilökunnan ajan säästäminen sekä potilaisiin keskittyminen lisäävät hyvinvointia. LINAK-järjestelmät on kehitetty näiden tarpeiden pohjalta.

CA40- ja CO61-malleilla on tässä mielessä monia etuja. Niissä on esimerkiksi lisäturvaominaisuuksia, joiden avulla estetään tahattomat liikkeet ja varmistetaan, että oikosulut eivät voi vaurioittaa tai rikkoa järjestelmää. 

Kaikki LINAK-järjestelmät on suunniteltu helpottamaan EN60601-standardin noudattamista sekä testattu ja sertifioitu kansainvälisten terveydenhuollon standardien mukaisesti. LINAK-ratkaisut ovat lisäksi IPX6-hyväksyttyjä ja pestäviä. 

Lisäarvoa tuovat ominaisuudet ovat valinnaisia. Ne parantavat sekä hoitolaitosten henkilökunnan että asukkaiden turvallisuutta, tehostavat työskentelyä ja auttavat hoitajia hyödyntämään asukkaiden kanssa viettämänsä ajan mahdollisimman tehokkaasti. 

Karamoottoreille, ohjausyksiköille ja ohjaimille asettamamme tiukat laatuvaatimukset parantavat käyttäjien elämänlaatua, sillä helposti säädettävät ja luotettavasti toimivat sänkytuotteemme ovat ergonomisia.

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä